σελφ σερβις - Νέα Ηλεκτρική-Ασύρματη σκούπα από τη Vileda

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα Ηλεκτρική-Ασύρματη σκούπα από τη Vileda

20 Δεκεμβρίου 2007 | 16:44 Topics: Προϊόντα

Η product manager, κυρία Aμαλία Βαρθάλη, εξηγεί ότι "το σίγουρο είναι ότι όποιος δοκιμάζει τη νέα Ηλεκτρική-Ασύρματη σκούπα Vileda έχει την εντύπωση ότι χρησιμοποιεί ένα επαγγελματικό προϊόν καθαρισμού, που τον διευκολύνει στην καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού. H νέα Ηλεκτρική–Ασύρματη σκούπα της Vileda δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της να καθαρίζουν καθημερινά το σπίτι τους χωρίς να κουράζονται, γιατί είναι πρακτική και πάντα έτοιμη για χρήση.


Είναι ιδανική για όλα τα πατώματα (πλακάκια, παρκέ, χαλιά, μοκέτες), γιατί διαθέτει ρόδες από καουτσούκ, που δεν χαράζουν και είναι πολύ ελαφρά (1,2 kgr). Εχει "λεπτό" σχεδιασμό και περιστρεφόμενο κοντάρι για να φτάνει ακόμα και κάτω από έπιπλα. Διαθέτει 2 περιστρεφόμενες βούρτσες (μία κεντρική και μία γωνιακή) για να καθαρίζει τέλεια συλλέγοντας όλες τις βρωμιές και τα μικρά σωματίδια ακόμα και στις γωνίες. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, που έχουν δίνουν τη δυνατότητα συνεχόμενης λειτουργίας 1 ώρας. Με τον ειδικό αφαιρούμενο κάδο συλλογής της σκόνης και των σωματιδίων, η νέα σκούπα είναι και οικονομική, γιατί δεν απαιτεί τη χρήση σακούλας. Ο κάδος απλώς αφαιρείται, καθαρίζεται και επανατοποθετείται στη συσκευή.


Η Ηλεκτρική-Ασύρματη σκούπα Vileda απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες λόγω της πολύ εύκολης λειτουργίας της, που την καθιστούν εύχρηστη ακόμα και για τους πιο παραδοσιακούς καταναλωτές. Διαθέτει πλήρες εγχειρίδιο χρήσεως με όλες τις πληροφορίες, από την συναρμολόγηση, σωστή λειτουργία & συντήρηση μέχρι και τους όρους εγγύησης (έχει εγγύηση δύο χρόνων).


Το λιανεμπόριο έχει δύο λόγους για να τοποθετήσει το νεό προϊόν στα ράφια των καταστημάτων: Πρώτον, η σκούπα διαφημίστηκε όλο τον Οκτώβριο 2007 στην τηλεόραση, με αποτέλεσμα να έχει αυξηθεί η ζήτησή της τόσο από τα ράφια των σούπερ μάρκετ όσο και από τα κεντρικά της εταιρείας (το προϊόν θα ξαναδιαφημιστεί και το 2008). Δεύτερον, η τοποθέτηση της νέας σκούπας όχι μόνο συμβάλλει στην ανάπτυξη της κατηγορίας αλλά δίνει τη δυνατότητα στον λιανέμπορο να προσφέρει στον καταναλωτή ένα μοναδικό προϊόν, χωρίς ανταγωνιστή, σε τιμή πολύ καλή σε σχέση με την ποιότητα που του προσφέρεται".


Από την εταιρεία διατίθενται στο λιανεμπόριο ειδικά διαμορφωμένα displays για προβολές με χωρητικότητα 12 τεμαχίων.


Η Ηλεκτρική Ασύρματη Σκούπα είναι από τον Μάρτιο του 2007, οπότε λανσαρίστηκε, σε προσφορά καταναλωτή -10 ευρώ
 

σελφ σερβις Online( 20 Δεκεμβρίου 2007)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION