σελφ σερβις - SYOSS: Νέα σειρά μόνιμης βαφής Trending Now

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

SYOSS: Νέα σειρά μόνιμης βαφής Trending Now

19 Ιουνίου 2019 | 11:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

To SYOSS παρουσιάζει τη νέα σειρά αποχρώσεων SYOSS Trending Now, με την υπογραφή του ειδικού στις βαφές μαλλιών Paul Phillips και σε συνεργασία με κορυφαίες fashion influencers.

Η νέα σειρά μόνιμης βαφής λανσάρεται σε 3 αποχρώσεις (5-5 Dark Ash, 6-75 Nude Bronze, 7-66 Sunkissed Blond), που προσφέρουν έντονο αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας και επαγγελματική κάλυψη λευκών. Χάρη στην Τεχνολογία SalonPlex κατά της φθοράς της τρίχας, δρα σε 2 βήματα: α) προστατεύει τα μαλλιά από τις φθορές και μειώνει το σπάσιμο έως 80% (σε σχέση με μη περιποιημένα μαλλιά) και β) αγκαλιάζει την τρίχα μετά τη βαφή προστατεύοντας την από το ξεθώριασμα.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION