σελφ σερβις - H Lidl προετοιμάζει online πλατφόρμα

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

H Lidl προετοιμάζει online πλατφόρμα

23 Οκτωβρίου 2019 | 12:29 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Online,Διεθνή

Σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό The Grocer, η Lidl, η οποία ήδη πραγματοποιεί online πωλήσεις μέσω της startup πλατφόρμας για γρήγορη παράδοση παραγγελιών Buymie στην Ιρλανδία, έχει συγκεκριμένα σχέδια για online πώληση και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν τα σχετικά σχέδια υλοποιηθούν, θα σηματοδοτήσουν την είσοδο της Lidl στις διαδικτυακές πωλήσεις. Τροφή στους δημοσιογράφους έδωσε η δημοσίευση αγγελίας της Lidl για digital project manager, που , όπως αναφέρει, θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας νέας online πλατφόρμας, με στόχο την προσέλκυση νέων πελατών και την ανάπτυξη των ψηφιακών πωλήσεων.

Ήδη τον περασμένο Ιούνιο η αλυσίδα είχε δηλώσει στο The Grocer, μετά τη δημοσίευση αντίστοιχης αγγελίας για ecommerce project manager, πως εξέταζε σοβαρά την προοπτική online πωλήσεων. Στη νέα αγγελία, που παρουσιάστηκε στο site της Lidl στις αρχές Οκτωβρίου, γίνεται σαφής αναφορά στο ότι το σχετικό project περνά από το στάδιο της εξερεύνησης της δυνατότητας online δραστηριοποίησης στο στάδιο του λανσαρίσματός της.

O νέος digital project manager θα έχει έδρα τα κεντρικά γραφεία της Lidl στο Wimbledon (νότιο Λονδίνο), όπου θα έχει στενή συνεργασία με την επικεφαλής του ecommerce, Louise Weise, η οποία ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση τον Ιούλιο, και τον digital director, Alex Murray. Ο τελευταίος, μιλώντας το 2018 σε συνέδριο, αποκάλυψε πως όντως υπάρχουν πλάνα της αλυσίδας για online παρουσία το 2020.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION