σελφ σερβις - Δωδώνη: Συμμετοχή στο πρόγραμμα Cheese Art

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Δωδώνη: Συμμετοχή στο πρόγραμμα Cheese Art

23 Οκτωβρίου 2019 | 11:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Βιομηχανία

Η Δωδώνη συμμετέχει στο ερευνητικό επιχειρησιακό πρόγραμμα Cheese Art για την αύξηση της προστιθέμενης αξίας των ελληνικών παραδοσιακών τυριών, την ενίσχυση της καινοτομίας και της ανταγωνιστικότητάς τους.

Υλοποιούμενο στο πλαίσιο της δράσης «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ», το εν λόγω πρόγραμμα, συγχρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ και εθνικούς πόρους, μέσω του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ). Στόχος του είναι η διασύνδεση πανεπιστημίων και τεχνολογικών ιδρυμάτων με τη βιομηχανία, για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Εξάλλου, η εταιρεία προχώρησε πρόσφατα στην ανανέωση της ιστοσελίδας της www.dodoni.eu, προσφέροντας στους επισκέπτες της πιο εύκολη και γρήγορη πλοήγηση από όλες τις συσκευές και τα προγράμματα περιήγησης. Σημειώνεται ότι πέρυσι διακρίθηκε στα eu.Web Awards (στην κατηγορία Special Commendations), ένα διεθνή θεσμό που επιβραβεύει τις καλύτερες ιστοσελίδες στην Ευρώπη.

σελφ σερβις (T. 498)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION