σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον Τεύχος

Marketing Week
Τεύχος: 476

Κυκλοφορία: 24/10/2017 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Διονύσης Διονυσόπουλος, ΑΒ Βασιλόπουλος: Η ολιστική προσέγγιση του Product Integrity
Το Product Integrity αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση εκ μέρους της ΑΒ Βασιλόπουλος, που ανταποκρίνεται στην κάλυψη των σύγχρονων καταναλωτικών αναγκών και κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητουμένων. Περιλαμβάνει μία σειρά προϋποθέσεων συνεργασίας της εταιρείας με τους προμηθευτές της, οι οποίες αφορούν σε πρακτικές υπεύθυνης παραγωγής, έχοντας σκοπό να δώσουν απάντηση στα μεγάλα ζητούμενα της εποχής: την αναβάθμιση των κοινωνιών μας με όρους βιωσιμότητας του περιβάλλοντος, όπως εξηγεί μεταξύ άλλων ο κ. Διονύσης Διονυσόπουλος, διευθυντής Ποιότητας της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Βιομηχανία

Προϊόντα Καθαρισμού: Αδιάκοπος «πόλεμος» προσφορών σε όλα τα είδη

Οικονομία

Επιστρέφει το μούδιασμα

Θεσμικά

Βασίλης Κόκκαλης, Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων: Μέριμνες για την ενίσχυση της εγχώριας πρωτογενούς παραγωγής
Την άμεση έκδοση του ηλεκτρονικού τιμολόγιου, την εγκατάσταση scanner στα τελωνεία και τη δημιουργία μιας αυτόνομης υπηρεσίας ελέγχων προαναγγέλλει σε αποκλειστική του συνέντευξη στο σελφ σέρβις ο κ. Βασίλης Κόκκαλης, υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι με τις τρεις αυτές παρεμβάσεις θα καταπολεμηθεί το φαινόμενο των ελληνοποιήσεων και της μαύρης διακίνησης στον αγροτικό τομέα.

Υπηρεσίες

Anuga 2017: Κατά 30% αυξημένη ελληνική συμμετοχή φέτος
Ο Enterprise Greece διοργάνωσε την επίσημη Εθνική Συμμετοχή της Ελλάδας στην Anuga 2017, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στον κόσμο, που πραγματοποιήθηκε στην Κολωνία (7-11 Οκτωβρίου), προβάλλοντας περισσότερους από 7.400 εκθέτες από 107 χώρες.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION