σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον Τεύχος

Marketing Week
Τεύχος: 463

Κυκλοφορία: 20/7/2016 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Καυτό καλοκαίρι για τη Μαρινόπουλος
Την επομένη ήδη της απόφασης του Πρωτοδικείου Αθηνών, που έκανε δεκτή την προσφυγή της Μαρινόπουλος στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, η PwC ανέλαβε έργο ελέγχων στην εταιρεία, ώστε βάσει των αποτελεσμάτων τους να στοιχειοθετηθεί η καταλληλότερη λύση για την επιβίωσή της υπό την «προστασία» της Σκλαβενίτης, στην οποία μέλλει να περιέλθει το πλειοψηφικό πακέτο της. Μάλιστα, η οικογένεια Μαρινόπουλου φέρεται διατεθειμένη να έρθει σε συμφωνία συντομότατα… Οψόμεθα.

Βιομηχανία

Dove DermaSpa: Τα δεδομένα στην περιποίηση σώματος άλλαξαν!
Το συνώνυμο για το brand Dove είναι η λέξη καινοτομία. Γιατί η καινοτομία βρίσκεται στην καρδιά του brand και ταυτόχρονα αποτελεί το όραμα, τον στόχο, τη φιλοσοφία και την προτεραιότητά του εδώ και τόσα χρόνια. Καινοτομία στην πράξη, με προϊόντα τα οποία απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες των γυναικών. Γιατί τo Dove είναι μία ξεχωριστή, εναλλακτική επιλογή για τις γυναίκες που καταλαβαίνουν ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα τους.

Νομοθεσία

Η αρχή του τέλους για τη λεπτή πλαστική σακούλα
Το φθινόπωρο θα επεκταθούν σε αστικά κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας τα πιλοτικά προγράμματα περιορισμού της χρήσης της πλαστικής σακούλας, που εφαρμόζονται από τον Ιούλιο σε Τήνο και Σαντορίνη, με τη συνεργασία ΟΤΑ, Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και εμπορικού κόσμου. Ήδη σχεδιάζεται και θα ανακοινωθεί ως τότε και η κλιμάκωση των κανονιστικών ρυθμίσεων, στο πλαίσιο της εναρμόνισης της νομοθεσίας μας με την ευρωπαϊκή Οδηγία 2015/720 περί δραστικής μείωσης της χρήσης πλαστικής σακούλας μέχρι το 2005.

Οικονομία

Σπαρτιάτικες οι διακοπές των Ελλήνων
Κατά την ΕΛΣΤΑΤ το 2008 το κονδύλι για διακοπές αντιστοιχούσε στο 2,9% του μέσου οικογενειακού προϋπολογισμού. Το 2014 το αντίστοιχο μερίδιο είχε περιοριστεί στο 1,4%, αλλά η πραγματική διαφορά είναι μεγαλύτερη, καθώς στο μεταξύ μίκρυνε κατά 31% και ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Η ελληνική οικογένεια, ενώ το 2014 ξόδεψε 292,2 ευρώ στη διάρκεια των διακοπών της, το 2008 είχε ξοδέψει 730,29 ευρώ, δηλαδή μείωσε τις δαπάνες της κατά 60%!

Θεσμικά

ΕΦΕΤ: Αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας του
Μέτωπο με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανοίγουν υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΦΕΤ, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τον τεμαχισμό του φορέα στα δύο, με τη δημιουργία στο υπουργείο Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων και τη μεταφορά σε αυτή μιας εκ των βασικών αρμοδιοτήτων του ΕΦΕΤ, του συντονισμού των ελέγχων που διενεργεί στην αγορά.

Υπηρεσίες

SingularLogic: Πιστοποιήσεις κατά ISO
Η SingularLogic επαναπιστοποιήθηκε από την Bureau Veritas Certification για τα Διαχειριστικά Συστήματα ISO 9001, ISO 14001 και ISO 27001.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2016 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION