σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον Τεύχος

Marketing Week
Τεύχος: 462

Κυκλοφορία: 22/6/2016 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Σε ελεύθερη πτώση και φέτος η αγορά
Αρνητικά είναι τα μηνύματα που εκπέμπονται για το οργανωμένο λιανεμπόριο, αφού ο τζίρος του παραμένει και το 2016 σε καθοδική τροχιά εξαιτίας των νέων μειώσεων του διαθέσιμου καταναλωτικού εισοδήματος και των αρνητικών ψυχολογικών διαθέσεων που δημιουργούνται στη ζήτηση. Σύμφωνα με τη Nielsen, οι συνολικές πωλήσεις του κλάδου κατέγραψαν μείωση 4,5% τις πρώτες 18 εβδομάδες του έτους, συγκριτικά με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

Βιομηχανία

Αναψυκτικά - Κρύο Τσάι: Nέες προτάσεις ανακόπτουν την πτώση
Χρόνο με το χρόνο η πτώση των πωλήσεων της αγοράς των αναψυκτικών συνεχίζεται. Εκτός από το οικονομικό περιβάλλον, σημαντική είναι ως προς αυτό η επίδραση του σύγχρονου διατροφικού προτύπου, που δεν ευνοεί την κατανάλωσή τους. Η βιομηχανία πάντως, προσαρμόζει τις νέες προτάσεις της με προϊόντα πιο συμβατά με την υγιεινή διατροφή. Αντίθετα, η αγορά του κρύου τσαγιού, φαίνεται ότι αρχίζει να ανακάμπτει.

Οικονομία

Ήσυχο καλοκαίρι-καυτό φθινόπωρο!
Κάπως έτσι περιγράφουν ξένοι αξιωματούχοι τη σχέση μας με τους πιστωτές τους επόμενους μήνες, σπεύδοντας να προεξοφλήσουν καθυστερήσεις. Αρχικά στην υλοποίηση του δεύτερου πακέτου προαπαιτούμενων για την υποδόση των 2,8 δισ. ευρώ και κατ’ επέκταση στην έναρξη της δεύτερης αξιολόγησης, όπου κυριαρχεί το εργασιακό. Μπορεί να ξεκινήσει στα τέλη του έτους, αν όχι στις αρχές του επόμενου, σύμφωνα με ορισμένους κύκλους στο εξωτερικό.

Θεσμικά

3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων
Τις προοπτικές εξωστρέφειας των ελληνικών αγροτικών προϊόντων προς τη γερμανική αγορά και τις δυνατότητες ενίσχυσης των παραγωγικών δομών στον πρωτογενή τομέα της χώρας ανέδειξε το 3ο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων του Ελληνογερμανικού Eμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Μαΐου στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με την εταιρεία Basf Ελλάς, τη γερμανική πρεσβεία και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Υπηρεσίες

Tetra Pak: Αύξηση τζίρου 7,5% το 2015
Ο τζίρος της Tetra Pak παγκοσμίως ανήλθε το 2015 στα 11,9 δισ. ευρώ, αυξημένος κατά 7,5% σε σχέση με το 2014. Οι θετικές νομισματικές επιδράσεις συνέβαλαν στο 6,3% της αύξησης, όμως η εταιρεία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη τόσο στον τομέα των υπηρεσιών όσο και σε εκείνο των λύσεων επεξεργασίας.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2016 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION