σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον Τεύχος

Marketing Week
Τεύχος: 481

Κυκλοφορία: 20/3/2018 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Lidl: Διάκριση στα Hellenic Responsible Business Awards
Το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία Περιβάλλον Βιώσιμη Ανάπτυξη για τη χορηγία της στο Πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης κατέκτησε η Lidl Hellas, στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Αwards 2018.

Βιομηχανία

Δικαίωση της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης
Με ανακοίνωσή της η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης (ΖΜΘ) εκφράζει την ικανοποίησή της για την απόρριψη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών των κατηγοριών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας εις βάρος της.

Νομοθεσία

Ο GDPR έρχεται, η χαλαρότητα φεύγει…
Ένα «έλα μωρέ και τι έγινε» αναφορικά με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων μπορεί πλέον να κοστίσει μέχρι και το 4% που παγκόσμιου τζίρου μιας επιχείρησης κατ’ εφαρμογήν του σχετικού νέου ευρωπαϊκού Κανονισμού! Πάντως, αν και τα άρθρα ορίζουν σαφώς το δέον, λεπτομερή βήματα για την ανταπόκριση σε αυτό δεν προτείνονται. Ουσιαστικά ο σχεδιασμός της προστασίας και η εφαρμογή του επαφίεται στην επιχείρηση, η οποία πρέπει ν’ ανακαλύψει τις βέλτιστες πρακτικές.

Οικονομία

Τίμος Δασκαλόπουλος, DELPHIS: Πολύτιμος στρατηγικός σύμβουλος και συνεργάτης
Η συγκυρία του μεταβατικού καθεστώτος κατάργησης στην Ευρώπη ως το 2022 της παραγωγής και της χρήσης του Freon 404, με το οποίο λειτουργεί η πλειονότητα των επαγγελματικών ψυγείων στην οργανωμένη λιανική, σε συνδυασμό α) με την αναμενόμενη ευρωπαϊκή θέσπιση απαιτήσεων χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης του ψυκτικού εξοπλισμού, που επιτάσσει την ανανέωσή του, και β) με τις διαφορετικές επενδυτικές προτεραιότητες και αντοχές των εγχώριων εταιρειών σούπερ μάρκετ, που ζουν τον πυρετό της ταχείας συγκεντροποίησης δομών, ενόσω το δράμα της πολυετούς ύφεσης δεν έχει τελειώσει, καθιστά τον προμηθευτή ψυκτικού εξοπλισμού στρατηγικό σύμβουλο του πελάτη του. Γιατί «σήμερα χρειάζεται τη συμβουλευτική συνδρομή μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά», τονίζει ο κ. Τίμος Δασκαλόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Delphis.

  • Άλλα θέματα στην ίδια ενότητα
  • «Ακόμα τούτη η άνοιξη…»
Θεσμικά

Διεπαγγελματική Οργάνωση Π.Ο.Π. Φέτας
Πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Π.Ο.Π. Φέτας (ΔΟΦ) εξελέγη παμψηφεί ο κ. Ιωάννης Βιτάλης, αντιπρόεδρος του ΔΣ της Δωδώνη, στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν τη γενική συνέλευση των μελών του νεοσύστατου φορέα, στις 16 Φεβρουαρίου στη Λάρισα.

Υπηρεσίες

Αλέξανδρος Φλώρος, NIELSEN: Πρωταθλητισμός για την ηγεμονία
Μεγαλύτερη συγκέντρωση μεριδίων αλλά και κινδύνων στην οργανωμένη λιανική διαβλέπει ο κ. Αλέξανδρος Φλώρος, Retail Vertical Leader, Mediterranean Cluster της Nielsen, αποκλείοντας πάντως την πιθανότητα ενός νέου κρούσματος τύπου Μαρινόπουλος. Μιλώντας στο σελφ σέρβις, χαρακτηρίζει «πρωταθλητισμό» τον αγώνα επικράτησης στον κλάδο, ο οποίος θα κριθεί, όπως τονίζει, από τη δυνατότητα ενός εκάστου κάθε «παίκτη» να γίνεται άριστος σε όλα τα τμήματα του business, προειδοποιώντας, όμως: «Η αγορά δεν χωρά άλλα καταστήματα. Απαιτείται εξορθολογισμός των δικτύων».

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION