σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τρέχον Τεύχος

Marketing Week
Τεύχος: 471

Κυκλοφορία: 21/4/2017 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Πτωτική η τάση για τα PL και φέτος
Σε καθοδική πορεία για τρίτη συνεχή χρονιά –αλλά με σαφώς χαμηλότερο ρυθμό–, μετά από ένα έντονα ανοδικό σερί μεταξύ 2007 και 2014, βρίσκονται φέτος τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας. Αν κάποια ομάδα κωδικών θα μπορούσε να βάλει φρένο στην πτωτική τάση των συνολικών τους πωλήσεων, αυτά είναι μόνο τα τρόφιμα-ποτά, των οποίων η ζήτηση κατά το πρώτο δίμηνο του έτους, παρά τις αντιξοότητες, εμφάνισε σταθερότητα.

Βιομηχανία

Εντομοκτόνα-Εντομοαπωθητικά: Ανησυχία, χωρίς πεσιμισμό
Λένε πως η «καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», όμως οι κανόνες έχουν πάντα τις εξαιρέσεις τους. Έτσι μια χρονιά που φαινόταν πως ξεκινούσε με τις πλέον ευοίωνες προοπτικές για την κατηγορία των εντομοκτόνων και εντομοαπωθητικών προϊόντων, το 2016, αποδείχθηκε αρκετά δύσκολη γι’ αυτήν. Παρά το θετικό ξεκίνημα του έτους για τις πωλήσεις των προϊόντων της, η μείωση των πωλήσεών τους σε όγκο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έφθασε το 9,9% σε σχέση με το 2015, ενώ ανάλογη ήταν η μείωσή τους σε αξία (-9,7%). Οι απώλειες της κατηγορίας άγγιξαν τα 2,8 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η κατηγορία σε καμία περίπτωση δεν έχει εισέλθει σε πτωτική φάση του κύκλου ζωής της.

Οικονομία

Όλα του γάμου δύσκολα...

Θεσμικά

Λόης Λαμπριανίδης, Υπουργείο Οικονομίας: Πώς στηρίζουμε τις επενδύσεις
Τα επόμενα τέσσερα βήματα του Αναπτυξιακού Νόμου περιγράφει στο σελφ σέρβις ο Γ. Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Λόης Λαμπριανίδης. Επισημαίνει ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι, μέσα από το υπό διαμόρφωση πλαίσιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, να στηρίξει όσες επιχειρήσεις θα επιδιώξουν να «συνδεθούν» πραγματικά με την εγχώρια οικονομία. «Δεν θα στηρίξουμε τους «αλεξιπτωτιστές», αλλά τους πραγματικούς επενδυτές», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Μόνιμες Στήλες
  • Editorial: Κατά παραγγελία «αλήθειες»...
  • Νέα Προϊόντα: Diadermine Expert Rejuvenation: Νέα σειρά για αναζωογόνηση της επιδερμίδας
  • Νέα Προϊόντα: GLISS FIBER THERAPY ΜΕ OMEGAPLEX®: Επανόρθωση, προστασία και βελτιωμένη ποιότητα μαλλιών
  • Νέα Προϊόντα: ΣΑΡΑΝΤΗΣ Νέα γενιά ΤΕΖΑ
  • Νέα Προϊόντα: ΣΑΡΑΝΤΗΣ: Pyrox Spiral με φυσικές πυρεθρίνες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION