σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 417

Κυκλοφορία: 2/5/2012 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

ΑΒ Βασιλόπουλος: Στόχος οι γειτονιές
Έτοιμη να «αλώσει» τις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με μικρά σημεία πώλησης είναι η ΑΒ Βασιλόπουλος, καθώς η διοίκησή της θεωρεί ότι η ανάπτυξη της οργανωμένης λιανικής είναι «κρυμμένη» ακόμη και στα στενά των δύο μεγάλων πόλεων.

Βιομηχανία

Διονύσης Βαλασάς (Zagorin): Εθνική στρατηγική για την αγορά των οπωροκηπευτικών
Αυτό ζητά, με σκοπό την ενίσχυση του μάρκετινγκ και τη μείωση των τιμών, ο κ. Διονύσης Βαλασάς, διευθυντής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ζαγοράς Πηλίου, υπογραμμίζοντας τη σημασία της τυποποίησης και της σοβαρότητας για την κατάκτηση των ξένων αγορών.

Οικονομία

Το ένα αρνητικό ρεκόρ ΅ετά το άλλο
Η συμπλήρωση δύο χρόνων από την υπογραφή του Μνημονίου, που συνέπεσε με τις βουλευτικές εκλογές, βρίσκει την ελληνική οικονομία να σπάει τα αρνητικά παγκόσμια ρεκόρ το ένα μετά το άλλο, τον ελληνικό λαό φοβισμένο αλλά και οργισμένο, τους Έλληνες πολιτικούς (τουλάχιστον αυτούς που κατέχουν μερίδια εξουσίας) να συμπεριφέρονται ως… καινοφανείς αστέρες.

Θεσμικά

Έτοι΅ος ο νέος Αγορανο΅ικός Κώδικας
Ένα πλήρως αναμορφωμένο θεσμικό πλαίσιο για τις προϋποθέσεις εμπορίας, διακίνησης και διάθεσης των προϊόντων στην κατανάλωση, αλλά και για τη λειτουργία των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, άφησε παρακαταθήκη για τη νέα κυβέρνηση ο γενικός γραμματέας Εμπορίου του ΥΠΑΑΝ, κ. Στέφανος Κομνηνός.

Υπηρεσίες

Printec - Focus Bari: Η εξυπηρέτηση στον «αυτό΅ατο»
Οι Έλληνες καταναλωτές δηλώνουν πως θα ήθελαν να χρησιμοποιούν ακόμη περισσότερα συστήματα αυτόματης εξυπηρέτησης που να συνδέονται κυρίως με τις καθημερινές δραστηριότητες και υποχρεώσεις τους. Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από έρευνα της Focus Bari, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της εταιρείας Printec.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION