σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 472

Κυκλοφορία: 22/5/2017 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Ο «αυτόματος γαλατάς» αυξάνει ολοταχώς το μερίδιό του
Με κινούμενη άμμο μοιάζει η εγχώρια αγορά του φρέσκου γάλακτος, των γαλακτοκομικών και των τυροκομικών ειδών, καθώς όλο το 2016 και από τις αρχές του 2017 οι πωλήσεις των προϊόντων της μεγάλης αυτής κατηγορίας υποχωρούν στα σούπερ μάρκετ. Ορισμένοι συμφωνούν ότι μία από τις βασικές αιτίες αυτής της πτώσης –πέραν των ασκούμενων πιέσεων στα εισοδήματα των νοικοκυριών– είναι ότι οι καταναλωτές ανακαλύπτουν όλο και περισσότερο τους αυτόματους πωλητές (ΑΤΜ) γάλακτος σε επιλεγμένα σημεία των αστικών κέντρων.

Βιομηχανία

Γιάννα Τζίκα, ΚΟΝΒΑ ΑΕΒΕ: Θέλουμε σε πέντε χρόνια να έχουμε διπλασιάσει τις εξαγωγές μας
Ανησυχία για τα απόνερα του κύματος της συγκέντρωσης και την όξυνση του ανταγωνισμού στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και αισιοδοξία για τα αποτελέσματα του εξωστρεφούς ανοίγματος της Κονσερβοποιίας Βορείου Αιγαίου ΑΕΒΕ εκφράζει η κ. Γιάννα Τζίκα, managing director της εταιρείας την τελευταία διετία. Η συζήτησή μας έγινε λίγο πριν «βγει στον αέρα» η καμπάνια για το νέο καινοτόμο προϊόν της εταιρείας, τον καπνιστό τόνο Trata, με το οποίο μπήκε φιλόδοξα και στη σχετική αγορά.

Οικονομία

Προσλήψεις-Απολύσεις: Θετικό ισοζύγιο το πρώτο τετράμηνο 2017
Την υψηλότερη θετική επίδοση από το 2001 έως σήμερα, κατέγραψε το ισοζύγιο προσλήψεων-απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα κατά το τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου 2017, σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας και τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ». Σε ό,τι αφορά τον Απρίλιο, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως πρόκειται για τον τρίτο σε σειρά μήνα με θετικό ισοζύγιο στη μισθωτή απασχόληση.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION