σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 496

Κυκλοφορία: 22/7/2019 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Andreas Wilhelm Kraut, CEO, Bizerba: Η αγοραστική εμπειρία αντικείμενο των τεχνολογικών λύσεων
Ο καθοριστικός ρόλος που διαδραματίζει η τεχνολογία στην εξέλιξη του λιανεμπορίου τροφίμων, έχει μεταβάλει και τον ρόλο των προμηθευτών λύσεων, που πλέον λειτουργούν ως σύμβουλοι αναβάθμισης της αγοραστικής εμπειρίας. Για τον ενισχυμένο ρόλο του συγκεκριμένου κλάδου στη νέα εποχή, αλλά και για τα σημαντικότερα πεδία της μελλοντικής του εξέλιξης, συζητήσαμε με τον κ. Andreas Wilhelm Kraut, CEO της Bizerba.

Βιομηχανία

Γιώργος Μάντικας, Private Brands S.A.: Το private branding έχει δρόμο μπροστά του
«Η ανάπτυξη του μεριδίου των PL στην αγορά μας έχει μέλλον σαν συστηματική προσπάθεια, δηλαδή συνδεδεμένη με την ανάγκη διαφοροποίησης των αλυσίδων στον ανταγωνισμό τους, όχι ευκαιριακά. Αυτό απαιτεί το χρόνο του, ενόσω δεν έχει κλείσει καλά-καλά ο πρώτος κύκλος ωρίμα σης των νέων επιχειρηματικών σχημάτων στον κλάδο των σούπερ μάρκετ κι ακόμα κανείς δεν ξέρει την εξέλιξη της συγκέντρωσής του. Άρα έχουμε δρόμο μπροστά μας», εκτιμά ο κ. Γιώργος Μάντικας, διευθύνων σύμβουλος της Private Brands S.A.

Οικονομία

Περί ανασυγκρότησης του παραγωγικού συστήματος της χώρας
Είναι κοινός τόπος πως η αξιόπιστη προσέγγιση των προβλημάτων μιας οικονομίας για την επιλογή των καταλληλότερων επιλύσεών τους, επιβάλλει την προσεκτική μελέτη των χρόνιων ανισορροπιών και των δυνατοτήτων της σε βάθος εικοσιπενταετίας. Στην ελληνική περίπτωση κάτι τέτοιο θα οδηγούσε στη «χρυσή» δεκαετία του 1990, οπότε άρχισε η διαδικασία της αναδιάρθρωσης και του εκσυγχρονισμού του μεταπολιτευτικού κοινωνικοοικονομικού σχηματισμού μας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ελλιπής ανταγωνιστικότητά του –ως «ανταγωνιστική» εννοείται η οικονομία, που παρουσιάζει ανάπτυξη με συνεχή βελτίωση της παραγωγικότητας.

Θεσμικά

ΣΕΒΤ: Εθνικός διαγωνισμός Ecotrophelia 2019
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα ο Εθνικός Διαγωνισμός Οικολογικών-Καινοτόμων Προϊόντων Διατροφής Ecotrophelia 2019, που διοργανώνει ο ΣΕΒΤ από το 2011, αναδεικνύοντας ακόμα μια χρονιά δημιουργικές προϊοντικές προτάσεις των Ελλήνων φοιτητών, βασισμένες στην καινοτομία, την ποιότητα και τα ιδιαίτερα διατροφικά και οικολογικά χαρακτηριστικά των προϊόντων τους.

Υπηρεσίες

Condito: Βράβευση στα Packaging Innovation Awards 2019
Η Condito βραβεύτηκε με το Silver Award, στο πλαίσιο των Packaging Innovation Awards 2019 που απονεμήθηκαν στις 20 Ιουνίου (gazARTE), στην κατηγορία New Packaging Method-Usage of New Raw Material and/or Machinery, για το σχεδιασμό των καινοτόμων συσκευασιών της μουστάρδας.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION