σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 498

Κυκλοφορία: 22/10/2019 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Η χαμένη υπόθεση των χαρτοσχολικών ειδών
Οι εποχές που τα στελέχη της οργανωμένη λιανικής, «κάνοντας ταμείο» κάθε φθινόπωρο, κατέγραφαν τα έσοδα από την κίνηση των σχολικών ειδών, φαίνεται πως έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο κλάδος αργά αλλά σταθερά άρχισε να χάνει τη δυναμική του στην εν λόγω κατηγορία ειδών από τα τέλη της δεκαετίας του ΄90, όταν τα εξειδικευμένα καταστήματα άρχισαν να μαζεύουν όλο και περισσότερο χρόνο με το χρόνο τον τζίρο τής εν λόγω αγοράς στα ταμεία τους.

Βιομηχανία

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…
Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Οικονομία

Αναπτυξιακό σχέδιο σε απρόβλεπτη εποχή
Το νέο αναπτυξιακό πρότυπο για την οικονομία μας, η διαδικασία μετάβασης σε αυτό και κυρίως οι θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την ενεργοποίησή του αποτελούν τους βασικούς άξονες της οικονομικής προσέγγισης της νέας κυβέρνησης. Σύμφωνα με το αφήγημά της, οι κύριοι παράγοντες που θα κινητοποιήσουν την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, είναι η προσήλωση στη δημοσιονομική σταθερότητα και τα πρωτογενή πλεονάσματα της Γενικής Κυβέρνησης (ΓΚ) και το φιλικό κλίμα και περιβάλλον για την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Θεσμικά

Προς πλήρη απελευθέρωση των προσφορών
Την πλήρη απελευθέρωση των προσφορών, την κατάργηση των ενδιάμεσων εκπτώσεων και τη διατήρηση ως έχει του καθεστώτος λειτουργίας της αγοράς κατά τις Κυριακές αποφάσισε το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Σύμφωνα με τις πηγές μας, η βασικότερη τομή στην αγορά της διακίνησης των αγαθών θα είναι η πλήρης απελευθέρωση των προσφορών, καθώς στις προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είναι να δοθεί η δυνατότητα στα εμπορικά καταστήματα να διαμορφώνουν χωρίς περιορισμούς τις προωθητικές τους ενέργειες.

Υπηρεσίες

Ο Θεός αγαπάει το νοικοκύρη, αλλά υπό προϋποθέσεις
Τα συστήματα ασφαλείας είναι ένα αναγκαίο κακό για τη λειτουργία της κοινωνίας εδώ και χιλιάδες χρόνια. Όμως, οι σύγχρονοι χρήστες τους απαιτείται να αποδέχονται ότι η αξιοποίησή τους έχει όρια, που οφείλουν να σέβονται, και η εφαρμογή του GDPR τους διευκολύνει σχετικά.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION