σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 501

Κυκλοφορία: 27/1/2020 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Στο σύμπαν των πραγμάτων είμαστε λίγο μετά το Big Bang
Η βιομηχανία της τεχνολογίας πληροφορικής αναζητά διαρκώς «φρέσκα» κίνητρα, για να ωθήσει τους επιχειρηματίες σε επενδύσεις. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι τεχνολογίες που απαρτίζουν το οικοσύστημα του Internet of Things, το οποίο, αν και διανύει σχεδόν μια πενταετία ανάπτυξης, βρίσκεται ακόμα στα πρώιμα στάδια της βρεφικής του ηλικίας.

Βιομηχανία

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά
Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζουν άρδην τις καταναλωτικές προτιμήσεις. Αυτό που παραμένει ίδιο, είναι η σταθερή προτίμηση για το ντόπιο προϊόν, το αγνό, το κατά το δυνατόν πιο φυσικό…

Οικονομία

Φορολογικές μεταρρυθμίσεις: Οι επιχειρήσεις στο προσκήνιο – με τα νοικοκυριά τι γίνεται;
Η προσπάθεια ανάκτησης της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας διεθνώς συνδέεται με ένα καθεστώς καλής θεσμικής λειτουργίας, διαμεσολαβημένο από την αναμόρφωση του φορολογικού της συστήματος. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του ΙΟΒΕ και της διαΝΕΟσις, το φορολογικό σύστημα στην Ελλάδα, αξιολογούμενο με κριτήρια οικονομικής αποτελεσματικότητας, οικονομικής δικαιοσύνης και ισότητας, απλότητας και διαφάνειας, ευελιξίας και σταθερότητας, διοικητικού κόστους και κόστους συμμόρφωσης, κρίνεται ως προβληματικό, άδικο και αναποτελεσματικό.

Θεσμικά

Επτά αλλαγές στο δίκαιο περί καταναλωτή
Επτά σημαντικές αλλαγές φέρνει στη νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή η ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο της νέας κοινοτικής Οδηγίας, που τέθηκε σε ισχύ στις αρχές του Ιανουαρίου, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου διασφάλισης και άσκησης των δικαιωμάτων των καταναλωτών. Ως προθεσμία για την εφαρμογή της νέας Οδηγίας ορίσθηκαν οι εικοσιτέσσερις μήνες.

Υπηρεσίες

Nielsen και Convert Group: Ετήσια έκθεση για το 2019
Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας της Nielsen και της Convert Group, που ξεκίνησε πριν περίπου ένα χρόνο, δημιουργείται για δεύτερη χρονιά μια ετήσια έκθεση, η οποία περιλαμβάνει τα δεδομένα των επιδόσεων το 2019 τόσο των φυσικών όσο και των ηλεκτρονικών σούπερ μάρκετ, παρουσιάζοντας μια συνολική εικόνα του κλάδου στην Ελλάδα, καθώς και συγκρίσεις της απόδοσης των διαφόρων κατηγοριών, εταιρειών και προϊόντων στα δύο εν λόγω κανάλια.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION