σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Γιώργος Αλεξάκης, Ελληνική Διατροφή: Ενισχύουμε την ανταγωνιστικότητα των μελών μας
Σε μια σειρά από ενέργειες που θα συμβάλουν στην εμπορικότητα των μελών προβαίνει η Ελληνική Διατροφή, η οποία μέχρι το τέλος του έτους προετοιμάζεται να λειτουργήσει τα πρώτα κοινά με την ΠΑΣΕΓΕΣ καταστήματα λιανικής. Τα σχέδια και τις προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής Διατροφής αναλύει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μας ο κ. Γιώργος Αλεξάκης, διευθυντής εμπορικής ανάπτυξης του ομίλου.

Βιομηχανία

Amita Motion: Ο κόσμος θετικά από τη McCann Erickson
Με μια νέα, δροσερή και πρωτότυπη επικοινωνιακή καμπάνια καλωσόρισε το 2010 η Amita Motion. Η ουσία της επικοινωνίας βρίσκεται στην προτροπή που απευθύνεται προς τους νέους, να δουν τον κόσμο θετικά.

Νομοθεσία

Η διαδικασία της συνδιαλλαγής των πιστωτών
Η διαδικασία της συνδιαλλαγής είναι ένας θεσμός που προβλέπεται στα άρθρα 99-106 του νέου Πτωχευτικού Κώδικα (Ν. 3588/2007) και συνιστά μέτρο για τη διάσωση επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Έχει τεθεί ως ένα από τα πλέον κρίσιμα μέτρα για τη διάσωση της επιχείρησης σε προπτωχευτικό επίπεδο, αλλά και ως προστάδιο για τη δυνατότητα αναδιοργάνωσης της επιχείρησης του οφειλέτη, σε περίπτωση που θα κατέληγε τελικά στη διαδικασία της πτώχευσης.

Οικονομία

Στασιμοπλη θωρισμός: Μια νέα απειλή
Υψηλός πληθωρισμός, χαμηλή ανάπτυξη, υψηλή ανεργία: ο ορισμός του στασιμοπληθωρισμού, δηλαδή μιας ακόμα απειλής για την πολύπαθη οικονομία μας. Ο όρος αυτός, χωρίς βέβαια να πλησιάσει καν τη «δόξα» των spread, ακούγεται όλο και συχνότερα τους τελευταίους μήνες, καθώς η έξαρση του πληθωρισμού από τα μέσα του φθινοπώρου του 2009 απειλεί να εξανεμίσει τα όποια ψήγματα ανταγωνιστικότητας διαθέτει ακόμη η ελληνική οικονομία και να τη βυθίσει βαθύτερα στο τέλμα της ύφεσης.

Management

Έρευνα ΚPMG: Σταθερές αποδοχές, μειωμένες παροχές
Κατά μέσο όρο οι αποδοχές στην εγχώρια αγορά πέρυσι κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με το 2008, αλλά, σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του μεταβλητού πριμ απόδοσης που δίνουν οι επιχειρήσεις, διαπιστώθηκε μείωση στο σύνολο των αποδοχών σε όλους τους κλάδους, η οποία εκφράστηκε εντονότερα στον κλάδο των καταναλωτικών προϊόντων. Αυτό δείχνει, μεταξύ άλλων, η ετήσια έρευνα αποδοχών και ερευνών της KPMG.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION