σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Βόρεια Ελλάδα: Η κρίση επηρεάζει το μίγμα προϊόντων ραφιού
Οι εισοδηματικοί περιορισμοί οδηγούν ενδεχομένως στην αναθεώρηση των δεδομένων όσον αφορά στη σύνθεση του προϊοντικού μίγματος των ραφιών του σούπερ μάρκετ. Άλλωστε, οι εκτιμήσεις όλων συγκλίνουν στο ότι ο καταναλωτής, περιορίζοντας όλο και περισσότερο τη μηνιαία δαπάνη του για αγορές από το σούπερ μάρκετ, την κατευθύνει κατά μείζονα λόγο στους κωδικούς των ειδών πρώτης ανάγκης, προτιμώντας τις προσφορές και τα private label.

Βιομηχανία

ΠροΪόντα πρωινού: Σταθερές πωλήσεις, υψηλά μερίδια pl
Σταθερότητα πωλήσεων έως και μικρή ανάπτυξη παρουσιάζει η πλειονότητα των κατηγοριών που απαρτίζουν τη γενικότερη κατηγορία των προϊόντων πρωινού. Όπως συμβαίνει και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων τους τελευταίους μήνες, η αγοραστική απόφαση είναι στενά συνδεδεμένη με την τιμή, ενώ τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν κατακτήσει σημαντικά μερίδια. Για να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, σούπερ μάρκετ και βιομηχανία υλοποιούν σειρά ενεργειών μάρκετινγκ, προσπαθώντας να εκπαιδεύσουν τους Έλληνες σε αυτήν την υγιεινή συνήθεια.

Νομοθεσία

Συσκευασία: Όταν είσαι ενεργός και... νοήμων!
Στον σύγχρονο κόσμο η συσκευασία είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Συσκευάζουμε τα προϊόντα για να τα προφυλάξουμε, να τα μεταφέρουμε, να τα αποθηκεύσουμε ή να τα προβάλουμε. Τα «νοήμονα υλικά και αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα» είναι σχεδιασμένα ειδικά για την παρακολούθηση της κατάστασης των συσκευασμένων τροφίμων ή του περιβάλλοντος τους και με τον τρόπο αυτό δίνουν στον καταναλωτή περισσότερα στοιχεία για το περιεχόμενο προϊόν.

Οικονομία

Εμπορικό ισοζύγιο: Σε αναζήτηση πυξίδας οι εξαγωγές, σε πτώση οι εισαγωγές
Το τετράμηνο Ιανουαρίου-Απριλίου οι εξαγωγές μας έφτασαν τα 4.687 εκατ. ευρώ, έναντι 4.586 εκατ. την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, σημειώνοντας αύξηση 2,2%. «Οι ελληνικές εξαγωγές κινούνται μεν ανοδικά, αλλά βρίσκονται σε αναζήτηση πυξίδας εν μέσω αλλαγής συσχετισμών στην ισοτιμία ευρώ-δολαρίου και στη διεθνή ζήτηση», όπως τονίζει η πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, κυρία Χρ. Σακελλαρίδη, επισημαίνοντας τις σημαντικές ανακατατάξεις στον χάρτη των εξαγωγών και στη δυναμική ορισμένων κατηγοριών προϊόντων.

Θεσμικά

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Ανεβαίνουν οι τόνοι για το franchise
Τα πρώτα αποτελέσματα της διακλαδικής έρευνας στο χώρο του franchise φέρνει στην επιφάνεια η Επιτροπή Ανταγωνισμού, παρεμβαίνοντας με μια σειρά αποφάσεών της, που αφορούν στον τρόπο διαμόρφωσης των τιμών στο ράφι και στο καθεστώς που προμηθεύονται τα εμπορεύματα οι franchisee. Η Επιτροπή φαίνεται ότι απορρίπτει τον όρο της αποκλειστικότητας όσον αφορά στην προμήθεια των αγαθών, όπως και την επιβολή τιμών στο ράφι της δικαιόχρησης.

Management

Φέτα ΜΕΒΓΑΛ: 60 χρόνια παράδοση από την Top Mage
Μια νέα τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια δημιούργησε και επιμελήθηκε η εταιρεία Top Mage για τη φέτα ΜΕΒΓΑΛ.

Υπηρεσίες

Alarm -Eltrun-ΙΠΕ: Συνέδριο για τον ρόλο των πωλήσεων στην κρίση
Τα αποτελεσματικά μοντέλα πωλήσεων, η ελληνική πραγματικότητα και οι προκλήσεις που δημιουργεί η οικονομική κρίση για τον συγκεκριμένο τομέα της επιχειρηματικής δράσης, των πωλήσεων, ήταν οι βασικοί άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκε η θεματολογία του 1ου Πανελλήνιου Συνέδριου Πωλήσεων. Το συνέδριο διοργάνωσαν το Εργαστήριο Μάρκετινγκ (ALARM) και Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) στις 9 Ιουνίου 2010 στο Καζίνο Λουτρακίου.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION