σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη ΈκδοσηSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Βιομηχανία

Γαλακτοκομικά προϊόντα: Συγκρατημένες προσδοκίες για φέτος
Πτωτικά επιδρά η κακή ψυχική διάθεση των καταναλωτών στις πωλήσεις των γαλακτοκομικών, αν και ως είδη πρώτης ανάγκης δείχνουν ανθεκτικότητα στην κρίση. Στο πλαίσιο της γενικότερης ανασφάλειας που προκαλεί το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, τα στελέχη του σχετικού κλάδου διατυπώνουν με επιφύλαξη τις προσδοκίες τους για φέτος. Όμως στη νέα χρονιά αναμένονται ανακατατάξεις στη γενική κατηγορία των γαλακτοκομικών, λόγω των νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

Οικονομία

Πώς κατανέμεται το νέο χαράτσι του ΦΠΑ
Στην είσπραξη 800 εκ. ευρώ στοχεύει η κυβέρνηση από την αύξηση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ -την τρίτη κατά σειρά τον τελευταίο χρόνο-, προσθέτοντας άλλη μια «πληγή» στην αγορά, που πλέον αιμορραγεί ακατάσχετα και ήδη διανύει το δυσκολότερο έτος της μεταπολεμικής περιόδου, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών των εργοδοτικών φορέων και των επιχειρήσεων.

Θεσμικά

Επιτροπή ανταγωνισμού: Εξαρτημένη ανεξαρτησία
Υπό τον έλεγχο του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας θα περιέλθει τελικά η κατά τα άλλα «ανεξάρτητη» Επιτροπή Ανταγωνισμού. Το σχέδιο νόμου που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για την αναμόρφωση του πλαισίου ελέγχου του ανταγωνισμού, προβλέπει μια σειρά από διατάξεις οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στον εκάστοτε υπουργό, πέρα από την πολιτική ευθύνη του για τη δράση της Επιτροπής, να ελέγχει απόλυτα τη σύνθεσή της, τα οικονομικά της και τη στρατηγική της!

Management

Τέλης και Περικλής Θανόπουλος: Το ντελικατέσεν σούπερ μάρκετ είμαστε εμείς!
«Στη γενική κατήφεια που έφερε η ύφεση εμείς αντιτείνουμε ότι όχι μόνο εξακολουθεί να υπάρχει το ντελικατέσεν σούπερ μάρκετ, αλλά ότι το ντελικατέσεν είμαστε εμείς», υποστηρίζουν οι αδελφοί Τέλης και Περικλής Θανόπουλος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος αντίστοιχα της ιστορικής εταιρείας στο λιανεμπόριο της χώρας Δ. Θανόπουλος ΑΕ, η οποία άρχισε να υλοποιεί ένα πλάνο αισθητικής-αρχιτεκτονικής αναβάθμισης των καταστημάτων της.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION