σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 412

Κυκλοφορία: 1/12/2011 Κυρίως Θέμα: Πώς είδε η αγορά τη συγκυβέρνηση Διαβάστε Επίσης: Stop στις αθέμιτες πρακτικέςSearch Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Aldi: Έμπλεξε για τα καλά με το παράλογο!
Στα «γρανάζια» της γραφειοκρατίας και της ανεύθυνης αντιμετώπισης της επιχειρηματικότητας από την πλευρά του ελληνικού κράτους, έχει μπλέξει η Aldi. Η εταιρεία, έναν χρόνο μετά την αναστολή της λειτουργίας της, εξακολουθεί να αδυνατεί να απεμπλακεί από την Ελλάδα, έχοντας μπει σε έναν κυκεώνα διαδικασιών και οφειλών προς το κράτος, το οποίο ωστόσο της οφείλει περισσότερα(!), προκειμένου να ολοκληρώσει τη διαδικασία πώλησης του logistics center της στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου (Θεσσαλονίκη) στη Lidl.

Βιομηχανία

Φρέσκα φρούτα: Η κρίση «ωριμάζει» την αγορά
Η οικονομική κρίση είναι βέβαιο ότι πλήττει και τις πωλήσεις των φρέσκων φρούτων, αν όχι σε όγκο, τουλάχιστον σε αξία. Οι συνέπειες θα γίνονται όλο και πιο πολύ αναγνωρίσιμες στην «ορθολογική» συμπεριφορά του καταναλωτή. Ωστόσο, η κρίση ωθεί τους καταναλωτές στη μεσογειακή διατροφή, που περιλαμβάνει τα φρούτα, και «ξεσκαρτάρει» την αγορά από λογής χρόνιες στρεβλώσεις, δίνοντας το προβάδισμα στις επιχειρήσεις που διαθέτουν οργανωμένες υποδομές.

Οικονομία

Χριστουγεννιά τικα ζόρια
Τα πιο... ζόρικα Χριστούγεννα της μεταπολεμικής περιόδου περνούν φέτος οι Έλληνες κι αυτό σημαίνει «μαύρες γιορτές» για το εμπόριο. Από τις συνέπειες του γενικευμένου κλίματος μιζέριας στην αγορά, δεν φαίνεται να εξαιρούνται πλέον ούτε οι επιχειρήσεις τροφίμων. Οι γιορτές θα κλείσουν με πτώση της αγοραστικής κίνησης κατά 20%-25% σε σχέση με πέρυσι, εκτιμά ο κ. Β. Κορκίδης, πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου.

Θεσμικά

Πώς είδε η αγορά τη συγκυβέρνηση
Αισιοδοξούν, διατηρώντας τις επιφυλάξεις τους τα στελέχη της αγοράς για την πορεία της οικονομίας στους επόμενους μήνες, μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου. Δύο θεωρούν ως τα πιο κρίσιμα ζητήματα: «Να καταλάβει ο λαός ότι τα δύσκολα έπονται» και «ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να αφήσουν στη συγκυβέρνηση τα περιθώρια για τις επιβαλλόμενες αποβάσεις, ώστε να μην κινδυνεύσει η χώρα με αποπομπή από το ευρώ...».

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION