σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 416

Κυκλοφορία: 2/4/2012 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Πόσο ακριβά είναι τα πολυεθνικά PL;
Το κατά πόσον οι τιμές διαμορφώνονται «φυσιολογικά» για τα δεδομένα της αγοράς μας, που βρίσκεται σε χρόνια ύφεση, διερευνά το ΥΠΑΑΝ, θέτοντας αυτή τη φορά στο στόχαστρό του την τιμολόγηση των PL προϊόντων, που διακινούν στη χώρα μας οι πολυεθνικές εταιρείες του οργανωμένου λιανεμπορίου.

Βιομηχανία

Προϊοντα αντηλιακής προστασίας: Εντονότερος ο «πόλεμος» των προσφορών φέτος
Το 2011 η αγορά των προϊόντων αντηλιακής προστασίας, τουλάχιστον από άποψη όγκου πωλήσεων, παρουσίασε μια μικρή ανάκαμψη, μετά την πτωτική πορεία που είχε διαγράψει το 2010, οπότε, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, είχε εμφανίσει υποχώρηση κατά 3,3% σε όγκο πωλήσεων και κατά 1,2% σε αξία.

Οικονομία

Χάθηκε το 23% του λιανικού τζίρου σε τέσσερα χρόνια
Στον πέμπτο χρόνο ύφεσης εισήλθε η αγορά λιανικού εμπορίου της χώρας, με την ανακοίνωση του δείκτη λιανικών πωλήσεων Ιανουαρίου από την ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της, λοιπόν, τον πρώτο μήνα του έτους ο όγκος των λιανικών πωλήσεων συρρικνώθηκε περαιτέρω κατά 10,2% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2011.

Θεσμικά

Επιτροπή ανταγωνισμού: Τι κρύβεται πίσω από την ακρίβεια
Δεκατρείς βασικές κατηγορίες προϊόντων καθημερινής ανάγκης έχει εδώ και μήνες θέσει στο μικροσκόπιό της η Επιτροπή Ανταγωνισμού, προκειμένου να διαπιστώσει τους λόγους για τους οποίους οι τιμές λιανικής δεν αποκλιμακώνονται στον βαθμό που θα ανέμενε κανείς σε περίοδο ύφεσης.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION