σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 422

Κυκλοφορία: 26/11/2012 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Τεχνολογικές λύσεις στη Μετρό, για πελάτες και προσωπικό
Η Β. Ι. Αλμπάνης ΑΕ καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των καταστημάτων της Μετρό με υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό για την ικανοποίηση των αναγκών, αφενός, πληροφόρησης των πελατών της και, αφετέρου, συνδυαστικής διαχείρισης της ζωής των καταστημάτων εκ μέρους του προσωπικού τους.

Βιομηχανία

Πίνου΅ε όλο και πιο λίγο...
Για μια χώρα όπως η Ελλάδα, που βρίσκεται στην 13η θέση στην παραγωγή κρασιού παγκοσμίως, τα στοιχεία των τελευταίων ετών είναι ανησυχητικά. Όλες οι έρευνες συγκλίνουν στο ίδιο συμπέρασμα: Οι Έλληνες πίνουν πλέον όλο και λιγότερο κρασί και ξοδεύουν όλο και λιγότερα χρήματα για να το προμηθευτούν…

Νομοθεσία

Τρίτο Μνημόνιο: Θεσ΅ικές παρε΅βάσεις για τον κλάδο
Σε βαρύ κλίμα εντός και εκτός Βουλής υπερψηφίστηκε στις 7 Νοεμβρίου με οριακή πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο, στο οποίο περιλαμβάνονται ρυθμίσεις που επηρεάζουν το βιοτικό επίπεδο των πολιτών γενικότερα αλλά και το μέλλον του συνόλου των κλάδων της οικονομίας. Μεταξύ αυτών, και το λιανεμπόριο τροφίμων, το οποίο αφορούν ιδιαίτερα συγκεκριμένες παράγραφοι του πολυνομοσχεδίου, βάσει των οποίων ρυθμίζονται χρονίζοντα ζητήματα.

Οικονομία

Το... επίση΅ο σοκ!
Το 2010 –πρώτη χρονιά εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών– το καλάθι της νοικοκυράς, συνυπολογιζόμενης της επίδρασης του πληθωρισμού, συρρικνώθηκε κατά 9,3% σε σύγκριση με το 2009! Την ίδια χρονιά τα νοικοκυριά δαπάνησαν σε σταθερές τιμές κατά 1% λιγότερα απ’ ότι το... 1999! Αν και μπαγιάτικη, η έρευνα οικογενειακών προϋπολογισμών της ΕΛΣΤΑΤ για το 2010 αποτελεί σοκ, κυρίως για όσα μέλλεται να αποκαλυφθούν στις έρευνες για τα επόμενα έτη.

Θεσμικά

Ecotrophelia 2012
Η δεύτερη φάση του Ecotrophelia Europe, του ευρωπαϊκού διαγωνισμού για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων διατροφής, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων Sial στο Παρίσι (21-22 Οκτωβρίου).

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION