σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 428

Κυκλοφορία: 27/5/2013 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Ελπίδες για σταθεροποίηση, αισιοδοξία για ανάδυση
«Φρένο στην κατηφόρα» μπαίνει σταδιακά στην βορειοελλαδική λιανεμπορική αγορά και τη βιομηχανία τροφίμων, που έχοντας ήδη σηκώσει πάνω από τρία χρόνια ύφεσης και μειώσεων σε τζίρο και κέρδη, μόλις τώρα, όπως εκτιμούν τα στελέχη της, στάθηκαν στον «πυθμένα», οπότε ελπίζουν τουλάχιστον σε σταθεροποίηση.

Βιομηχανία

Διεθνής έκθεση Κολωνίας Anuga: Ενισχυ΅ένη και το 2013 η ελληνική παρουσία
Στα μέσα Απριλίου διοργανώθηκε στην Κωνσταντινούπολη -για δεύτερη συνεχή φορά- η συνέντευξη τύπου της Διεθνούς Έκθεσης Κολωνίας ANUGA 2013 (5 – 9 Οκτωβρίου 2013). Στις καιτονόμες προτάσεις της φετινής διοργάνωσης συγκαταλέγονται η ιδιαίτερη προβολή των προϊόντων δίκαιου εμπορίου (fair trade), των βιολογικών προϊόντων αλλά και το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας. με 284.000τμ, οι Έλληνες θα έχουν και το 2013 σημαντική παρουσία, λογικό επακόλουθο του εξαγωγικού προσανατολισμού που υιοθετείται από όλο και περισσότερες επιχειρήσεις του κλάδου των τροφίμων και ποτών.

Οικονομία

Βουτιά εις βάθος... δεκαετίας!
Αυτό συνέβη με το διαθέσιμο εισόδημα των ελληνικών νοικοκυριών την τελευταία τριετία, καθώς το 2012 βρέθηκε σε επίπεδα χαμηλότερα του 2004. Διαμετρικά αντίθετη ήταν η πορεία των φόρων, οι οποίοι την ίδια περίοδο εμφανίζονται αυξημένοι σχεδόν κατά 45%!

Θεσμικά

GS1 Association Greece: Μέγας Χορηγός της KEEE
O GS1 Association Greece ήταν μέγας χορηγός της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας (KEEE) που διοργανώθηκε στη ’ρτα από το τοπικό Επιμελητήριο στις 19-20 Απριλίου, με την συμμετοχή εκπροσώπων των 52 Επιμελητηρίων της χώρας και την παρουσία πλήθους προσκεκλημένων από την πολιτική ηγεσία και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Μόνιμες Στήλες

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION