σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 453

Κυκλοφορία: 21/9/2015 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

ΡΟΥΜΑΝΙΑ: Σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης των αλυσίδων σούπερ
Τη μεγαλύτερη αύξηση στην ΕΕ καταγράφει το λιανικό εμπόριο στη Ρουμανία, της οποίας η αγορά προσφέρει μεγάλες προοπτικές σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη αλυσίδων σούπερ μάρκετ. Όπως οι περισσότερες χώρες της ΝΑ Ευρώπης, η Ρουμανία εμφανίζει την εικόνα μιας αγοράς με τεράστιο αριθμό μικρών σημείων πώλησης τροφίμων, που ακόμα αντιστέκονται στην πίεση των μεγάλων αλυσίδων και των εμπορικών κέντρων.

Βιομηχανία

PRODERM: Ευτυχισμένη μαμά, ευτυχισμένα παιδιά!
Από τα πρώτα βήματα ως τα πιο σταθερά, το παιδί είναι η πρώτη σκέψη κι η πρώτη έγνοια κάθε μαμάς. Η Proderm εδώ και χρόνια είναι δίπλα στις μητέρες, πολύτιμος «σύμμαχος» την καθημερινή φροντίδα των μωρών. Κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των γονιών, έχοντας αναπτύξει υψηλής ποιότητας ασφαλή προϊόντα. Η προϊοντική γκάμα της Proderm είναι ιδιαίτερα ευρεία, σχεδιασμένη ειδικά για κάθε στάδιο ανάπτυξης του παιδιού, με σκοπό να κάνει την κάθε μέρα της μαμάς πιο εύκολη, πιο ήσυχη και ασφαλή!

Οικονομία

Μελαγχολικές αποτιμήσεις
Στο φετινό «μακρύ» και «τρελό» καλοκαίρι ο ελληνικός λαός κυριολεκτικώς «τα έζησε όλα». Οι κλειστές τράπεζες και τα capital controls ήταν εμπειρία πρωτοφανής για τη μεταπολεμική Ευρώπη, αλλά η ψυχραιμία των Ελλήνων στη διαχείρισή της αιφνιδίασε άπαντες. Πολύ δε περισσότερο αιφνιδίασε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ακολούθησαν η προσγείωση, η συνθηκολόγηση, το 3ο μνημόνιο και οι εκ νέου πρόωρες εκλογές. Αλλά με προσδοκίες διαφυγής από τη μνημονιακή μέγγενη βαθιά ψαλιδισμένες, αν όχι ανύπαρκτες…

Θεσμικά

Οι ανατροπές του τρίτου μνημονίου
Σημαντικές αλλαγές έως ανατροπές θα επέλθουν τους επόμενους μήνες στη λειτουργία του εμπορίου, με την ενσωμάτωση στο εθνικό δίκαιο σειράς διατάξεων που ανάγονται στην εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου για τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων είναι πολλά και οι πιέσεις που ασκούνται από τους δανειστές για την εφαρμογή τους καθίστανται πλέον ασφυκτικές.

Υπηρεσίες

520 Barcode Hellas: Αύξηση 14% των νέων κωδικών στο α΄εξάμηνο
Περισσότερα από 13.200 νέα barcodes ελληνικών προϊόντων δημιουργήθηκαν μέσω της online υπηρεσίας της 520 Barcode Hellas μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION