σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 463

Κυκλοφορία: 20/7/2016 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Οι όμιλοι αγορών χάνουν το τραίνο των συγχωνεύσεων
Ανακατατάξεις μικρής, όμως, έντασης συμβαίνουν στους ομίλους αγορών, οι οποίοι εμφανώς θορυβημένοι από την υπερσυγκέντρωση μεριδίων αγοράς και τζίρου στην κορυφή της πυραμίδας του κλάδου, αναζητούν τρόπους να κατοχυρώσουν νέες ζώνες άμυνας. Οι διοικήσεις των επτά ομίλων αγορών του κλάδου, διαπιστώνοντας ότι τα διαδραματιζόμενα με πρωταγωνιστές τις Σκλαβενίτης, Metro και ΑΒ Βασιλόπουλος αδυνατίζουν την αγορά των μικρών και μικρομεσαίων του κλάδου, επιχειρούν να επανατοποθετηθούν στον κλάδο εμπόριο, έχοντας όμως μικρά περιθώρια ουσιαστικής αντίδρασης.

Βιομηχανία

Πόπη Σκαγιά, SKAG ΑΒΕΕ: Εμμονή στην αξία της ελληνικότητας
Στο υπόδειγμα της βιομηχανικής εταιρείας SKAG συνοψίζεται η εμπειρία της ελληνικής βιομηχανίας, που αξιώνει να συμμετέχει αγωνιστικά μέσα στα περιβάλλοντα της εγχώριας ύφεσης και της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, διατηρώντας την ευελιξία και ευστοχία του Δαβίδ και την εθνική της ταυτότητα. «Ανέκαθεν η αξιοπιστία μας, η εμπιστοσύνη των πελατών μας, η βαθιά γνώση στο αντικείμενό μας και το υψηλό επίπεδο σέρβις που προσφέρουμε μας εδραιώνουν σταθερά στην αγορά», τονίζει η κ. Πόπη Σκαγιά, διευθύντρια Μάρκετινγκ και υπεύθυνη Εμπορικού Τμήματος της εταιρείας.

Νομοθεσία

Η αρχή του τέλους για τη λεπτή πλαστική σακούλα
Το φθινόπωρο θα επεκταθούν σε αστικά κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας τα πιλοτικά προγράμματα περιορισμού της χρήσης της πλαστικής σακούλας, που εφαρμόζονται από τον Ιούλιο σε Τήνο και Σαντορίνη, με τη συνεργασία ΟΤΑ, Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και εμπορικού κόσμου. Ήδη σχεδιάζεται και θα ανακοινωθεί ως τότε και η κλιμάκωση των κανονιστικών ρυθμίσεων, στο πλαίσιο της εναρμόνισης της νομοθεσίας μας με την ευρωπαϊκή Οδηγία 2015/720 περί δραστικής μείωσης της χρήσης πλαστικής σακούλας μέχρι το 2005.

Οικονομία

Σπαρτιάτικες οι διακοπές των Ελλήνων
Κατά την ΕΛΣΤΑΤ το 2008 το κονδύλι για διακοπές αντιστοιχούσε στο 2,9% του μέσου οικογενειακού προϋπολογισμού. Το 2014 το αντίστοιχο μερίδιο είχε περιοριστεί στο 1,4%, αλλά η πραγματική διαφορά είναι μεγαλύτερη, καθώς στο μεταξύ μίκρυνε κατά 31% και ο οικογενειακός προϋπολογισμός. Η ελληνική οικογένεια, ενώ το 2014 ξόδεψε 292,2 ευρώ στη διάρκεια των διακοπών της, το 2008 είχε ξοδέψει 730,29 ευρώ, δηλαδή μείωσε τις δαπάνες της κατά 60%!

Θεσμικά

ΕΦΕΤ: Αλλάζει το πλαίσιο λειτουργίας του
Μέτωπο με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανοίγουν υπηρεσιακοί παράγοντες του ΕΦΕΤ, θεωρώντας ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει τον τεμαχισμό του φορέα στα δύο, με τη δημιουργία στο υπουργείο Γενικής Διεύθυνσης Τροφίμων και τη μεταφορά σε αυτή μιας εκ των βασικών αρμοδιοτήτων του ΕΦΕΤ, του συντονισμού των ελέγχων που διενεργεί στην αγορά.

Υπηρεσίες

SingularLogic: Πιστοποιήσεις κατά ISO
Η SingularLogic επαναπιστοποιήθηκε από την Bureau Veritas Certification για τα Διαχειριστικά Συστήματα ISO 9001, ISO 14001 και ISO 27001.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION