σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 471

Κυκλοφορία: 21/4/2017 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Αρνητικά τα μηνύματα της ζήτησης και φέτος
Αρνητικά ήταν τα μηνύματα που εξέπεμψε η ζήτηση στο οργανωμένο λιανεμπόριο κατά το πρώτο δίμηνο του 2017. Οι πωλήσεις του εμφάνισαν έντονα αρνητική τάση, που δημιούργησαν κλίμα ανησυχίας στην αγορά. Πάντως, σε μεγάλο βαθμό οι απώλειες στις πρώτες οκτώ εβδομάδες του έτους αποδίδονται, βέβαια, στη δεινή οικονομική θέση που βρίσκονται τα νοικοκυριά, αλλά και σε συγκυριακούς λόγους που επέδρασαν καθοριστικά στις πωλήσεις του κλάδου.

Βιομηχανία

Αγορά αναψυκτικών: Η μάχη της στέβιας
Στην κατηγορία των προϊόντων με λίγες θερμίδες γέρνει ξεκάθαρα πλέον η ζυγαριά στα αναψυκτικά, μετά το λανσάρισμα και από την Coca-Cola Hellas του πρώτου προϊόντος της με στέβια. Οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο σε πιο υγιεινές επιλογές, υποχρεώνοντας τους εμφιαλωτές και τους παραγωγούς αναψυκτικών να επαναπροσδιορίσουν την προϊόντική τους πρόταση.

Οικονομία

Όλα του γάμου δύσκολα...
Ώδινεν όρος και έτεκεν… οροσειρά! Αυτό συνέβη με τη συμφωνία της Μάλτας, που στέλνει τη χώρα στα νερά της μνημονιακής θάλασσας την τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα. Μόνο που αυτή τη φορά εντός της «διευρυμένης φορολογικής βάσης» θα βρεθούν οι φτωχότεροι των συνταξιούχων και οι αθλιότεροι των μισθωτών. Δηλαδή, οι συνταξιούχοι των 500 ευρώ και οι μισθωτοί των 400 ευρώ, που θα κληθούν να πληρώσουν φόρο έως και πάνω από 600 ευρώ –σήμερα δεν φορολογούνται.

Θεσμικά

Λόης Λαμπριανίδης, Υπουργείο Οικονομίας: Πώς στηρίζουμε τις επενδύσεις
Τα επόμενα τέσσερα βήματα του Αναπτυξιακού Νόμου περιγράφει στο σελφ σέρβις ο Γ. Γ. Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, κ. Λόης Λαμπριανίδης. Επισημαίνει ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι, μέσα από το υπό διαμόρφωση πλαίσιο για τις στρατηγικές επενδύσεις, να στηρίξει όσες επιχειρήσεις θα επιδιώξουν να «συνδεθούν» πραγματικά με την εγχώρια οικονομία. «Δεν θα στηρίξουμε τους «αλεξιπτωτιστές», αλλά τους πραγματικούς επενδυτές», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION