σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 479

Κυκλοφορία: 23/1/2018 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Αυστηρότερο το πλαίσιο προστασίας του καταναλωτή
Αυστηρότερο πλαίσιο χορήγησης στους καταναλωτές εγγυήσεων κατά την αγορά προϊόντων, αλλαγές στο καθεστώς παροχής υπηρεσιών μετά την πώληση και επέκταση της προστασίας από τους καταχρηστικούς όρους και στις πολύ μικρές επιχειρήσεις προβλέπουν διατάξεις που ψηφίστηκαν από τη Βουλή, στο πλαίσιο του πολυνομοσχεδίου που προώθησε η κυβέρνηση, για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης από τους δανειστές της χώρας.

Βιομηχανία

Τσίχλες - Καραμέλες: Σε χρόνια κάμψη η αγορά
Η χρόνια ύφεση, οι ισχυρές τάσεις συγκέντρωσης στην οργανωμένη λιανική και η εξουθένωση του μικρού σημείου πώλησης, σε συνδυασμό με τη δραματική μείωση του καταναλωτικού εισοδήματος, που περιόρισε δραματικά τον αυθόρμητο χαρακτήρα των αγορών, πιέζουν ακατάπαυστα τις πωλήσεις τσίχλας και καραμέλας, τόσο σε όγκο όσο και αξία. Ο καταναλωτής, πάντως, δεν σταματά να δοκιμάζει τις νέες γεύσεις που του προσφέρει η βιομηχανία, ενώ ενδιαφέρεται για καινοτομίες προϊόντων που του υπόσχονται λιγότερη ζάχαρη για πιο ασφαλή απόλαυση.

Οικονομία

Σημάδια σταθεροποίησης σε ασταθές περιβάλλον
Μήνας ορόσημο για την ελληνική οικονομία είναι ο Ιανουάριος. Οι κινήσεις και αποφάσεις που επίκεινται θα ενισχύσουν ή θα αποδυναμώσουν το θετικό κλίμα που δημουργήθηκε στην οικονομία με την ολοκλήρωση της συμφωνίας το Δεκέμβριο. Εφόσον στο Eurogroup στις 22 Ιανουαρίου «κλειδώσει» η τρίτη αξιολόγηση και ακολουθήσει –ή προηγηθεί– αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας και μια μεγάλη ομολογιακή έκδοση από την Ελλάδα, η οικονομία θα μπορεί να σταθεροποιηθεί σε περιβάλλον χαμηλότερων επιτοκίων.

Θεσμικά

ΕΣΕΕ: Ετήσια Έκθεση του Ελληνικού Εμπορίου
Σύμφωνα με την ετήσια Έκθεση του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ, τα πρώτα σημάδια οικονομικής ανάκαμψης έχουν φανεί, η τάση αναμένεται ότι θα συνεχιστεί, αλλά δεν είναι αυτονόητο πως θα είναι ανθεκτική.

Υπηρεσίες

13ο e Business Forum: Ψηφιακός Μετασχηματισμός
Tο 13ο e Business Forum (7 Δεκεμβρίου, Μουσείο Μπενάκη) επικεντρώθηκε φέτος στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, στο GDPR και στο Digital Disruption.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION