σελφ σερβις - Τρέχον Τεύχος

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έντυπη Έκδοση

Marketing Week
Τεύχος: 491

Κυκλοφορία: 21/2/2019 Κυρίως Θέμα:Search Tips
Αρχείο & Αναζήτηση

Περιεχόμενα

Λιανεμπόριο

Σπύρος Μαζαράκης, Δ. Μασούτης: Θα ενταθεί φέτος ο ανταγωνισμός των cash & carry
Φέτος αναμένεται ένταση του ανταγωνισμού των cash & carry στην προσέλκυση των μικρών λιανεμπόρων, είτε ως σταθερών πελατών τους είτε ως συνεργατών τους στα συστήματα franchising ή τις άλλες πιο χαλαρές μορφές συνεργασίας, επισημαίνει ο κ. Σπύρος Μαζαράκης, διευθυντής του τομέα των Cash & Carry της Μασούτης και του δικτύου των Express Market. Επίσης, τονίζει την πρόθεση της Μασούτης για άμεση είσοδο στις πωλήσεις χονδρικής της Αττικής, καθώς και τη στρατηγική έμφαση της εταιρείας στην επέκταση των Express Market κατά προτεραιότητα στις τουριστικές περιοχές της χώρας.

Βιομηχανία

Αγορά καφέ: Σταθεροποίηση, αισιοδοξία και επενδυτική κινητικότητα
Η αγορά του καφέ ισορροπεί δύσκολα μεταξύ των πιέσεων της φορολογικής επιβάρυνσης του προϊόντος και της σταθερής προτίμησής του από το καταναλωτικό κοινό: Ενώ οι πωλήσεις της κατηγορίας πέρυσι μειώθηκαν σε όγκο, σε αξία αυξήθηκαν. Τούτο γεννά αισιοδοξία μολονότι το άθροισμα των απωλειών, λόγω του ειδικού φόρου, της έντασης των προωθήσεων και της αύξησης του μεριδίου του καφέ ιδιωτικής ετικέτας, δεν την αιτιολογεί σαν κάτι περισσότερο από ικανοποί- ηση για την επίτευξη ενός επιπέδου σταθεροποίησης. Σημασία έχει ότι το επενδυτικό ενδιαφέρον για την αγορά του καφέ ζωηρεύει, ανανεώνοντάς την με νέες προτάσεις και η σχετική κινητικότητα δημιουργεί πράγματι λόγους για αισιοδοξία.

Οικονομία

Ελληνική μεταποίηση: Ζητούμενο η ανταγωνιστική ανάπτυξη
Το τυπικό τέλος των μνημονίων τον Αύγουστο εγκαινίασε με νέους όρους τη συζήτηση για τις προοπτικές της χώρας στο ασταθές διεθνές περιβάλλον. Οι αφηγήσεις της κυρίαρχης οικονομικής πολιτικής συγκλίνουν στο ζητούμενο της ανάπτυξης, μέσω της ενίσχυσης της διεθνούς ανταγωνιστικότητας της ελληνικής βιομηχανίας. Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΟΒΕ παρουσίασε στα τέλη του 2018 μια μελέτη για τις προοπτικές της εγχώριας μεταποίησης, στη βάση του ευρωπαϊκού σχεδίου για την Ελλάδα, που προτάσσει την «αναβιομηχάνιση» της οικονομίας μας.

Θεσμικά

Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Δ.Ι.Χ.: Έρχονται βελτιώσεις στον εξωδικαστικό μηχανισμό
Σημαντικές βελτιώσεις στο εξωδικαστικό μηχανισμό προαναγγέλλει με συνέντευξή του στο σελφ σέρβις ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, τονίζοντας ότι στις προθέσεις του είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ρύθμισης των «κόκκινων» οφειλών, αλλά και να καταστεί ευκολότερη η διαδικασία διευθέτησης.

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION