σελφ σερβις - About σελφ σέρβις

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

σελφ σέρβις Online

About σελφ σέρβις

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

To σελφ σέρβις Online είναι η δικτυακή παρουσία που «στεγάζει» το περιοδικό σελφ σέρβις.

Η πρόσβαση στο περιεχόμενο του site είναι ελεύθερη για τους χρήστες - μέλη του σελφ σέρβις Online. Για να γίνετε μέλος του site επισκεφτείτε την ειδική ενότητα για την εγγραφή νέων μελών. Η εγγραφή στο site είναι δωρεάν.

Η Ύλη του σελφ σέρβις Online

Η ύλη του σελφ σέρβις Online περιλαμβάνει θέματα που αφορούν στις εξελίξεις και τις τάσεις στον κλάδο των σούπερ μάρκετ και γενικότερα των FMCG. Στα άρθρα του σελφ σέρβις Online παρουσιάζονται τα νέα του κλάδου, έρευνες που αφορούν στον κλάδο των FMCG (εταιρείες σούπερ μάρκετ και προμηθευτικές επιχειρήσεις), ρεπορτάζ για σημαντικές κατηγορίες προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, στοιχεία για τις καταναλωτικές συνήθειες, συνεντεύξεις ηγετικών στελεχών του κλάδου, ζητήματα management και marketing, οικονομικές εξελίξεις, επιτυχημένες πρακτικές (case studies), εφαρμογές σύγχρονων τεχνολογικών λύσεων στο λιανεμπόριο, διεθνείς τάσεις κλπ.

Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, η ύλη του site έχει κατανεμηθεί σε 7 βασικές ενότητες (Λιανεμπόριο, Βιομηχανία, Νομοθεσία, Οικονομία, Θεσμικά, Management & Marketing και Υπηρεσίες) ενώ κάθε άρθρο φέρει ειδική εννοιολογική σήμανση (Topics ), καθώς και ένα «μενού» επιλογών μέσω των οποίων ο επισκέπτης μπορεί να προβεί στις παρακάτω ενέργειες:

 • Να αποθηκεύσει το άρθρο για εύκολη πρόσβαση στο μέλλον (το άρθρο εμφανίζεται στην ειδική ενότητα με τα στοιχεία και τις επιλογές του μέλους)
 • Να προωθήσει το άρθρο σε κάποιον άλλο χρήστη (ανεξάρτητα αν αυτός είναι μέλος του site ή όχι)
 • Να εκτυπώσει το άρθρο
 • Να αποστείλει σχόλια σχετικά με το κείμενο (τα σχόλια υπόκεινται σε δημοσιογραφική μέριμνα για να δημοσιευτούν)
 • Να προβάλλει το άρθρο σε social networking sites όπως το Digg  το Del.icio.us και το Bobbit

Παράλληλα επιλέγοντας τις σχετικές παραπομπές μπορεί:

 • Να επισκεφθεί την σελίδα του Δημοσιογράφου που υπογράφει το κείμενο και να έχει στη διάθεσή του στοιχεία γι' αυτόν αλλά και για το σύνολο των άρθρων του που περιλαμβάνονται στην Online έκδοση του περιοδικού
 • Να δει τα πιο δημοφιλή Τopics (με βάση τις επιλογές των άλλων χρηστών) και να αναζητήσει κείμενα που έχουν τη σχετική σήμανση
 • Να δει τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις και άρθρα της ενότητας στην οποία υπάγεται το άρθρο
 • Να δει τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις και άρθρα των άλλων ενοτήτων
 • Να δει προτεινόμενες από τη συντακτική ομάδα του σελφ-σέρβις Online ειδήσεις καθώς και προτεινόμενα άρθρα
 • Να δει άρθρα και ειδήσεις που διάβασαν όσοι χρήστες διάβασαν και το κείμενο το οποίο έχει επιλέξει ο χρήστης (επιλογή «Όσοι διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης»)

Την ύλη που δημοσιεύεται στο σελφ-σέρβις Online επιμελείται το τμήμα New Media της Boussias Communications σε συνεργασία με την δημοσιογραφική ομάδα του σελφ-σέρβις Online.

Υπηρεσίες

Παράλληλα, στη διάθεση του επισκέπτη, υπάρχει ένα πλήθος υπηρεσιών όπως:

Αρχείο & Αναζήτηση

Ο επισκέπτης του σελφ-σέρβις Online μπορεί να αναζητήσει ειδήσεις, πρόσωπα, εταιρικά σχήματα, άρθρα και όποια άλλη πληροφορία χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες Αναζήτησης και Αρχείου. Η αναζήτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε χρονική στιγμή είτε επιλέγοντας το ειδικό πλαίσιο στην άνω δεξιά πλευρά του site, στο οποίο μπορεί να επιλεχθεί η αναζήτηση των στοιχείων σε μία μόνο ενότητα του site ή και στο σύνολο του περιεχόμενού του, ή επιλέγοντας την «Σύνθετη Αναζήτηση».

Περισσότερες πληροφορίες για το Αρχείο και την Αναζήτηση στην ειδική επιλογή «Σχετικά με το Αρχείο και την Αναζήτηση»

Events Calendar

Η επιλογή Events Calendar περιλαμβάνει το σύνολο των ελληνικών εκδηλώσεων καθώς και ένα πλήθος εκδηλώσεων του εξωτερικού που αφορούν τον ευρύτερο τομέα της αγοράς που καλύπτει το σελφ-σέρβις Online. Ο επισκέπτης, έχει στη διάθεσή του ένα πλήρες ημερολόγιο, στο οποίο επισημαίνονται οι ημερομηνίες που περιλαμβάνουν κάποιο event. Εν συνεχεία, επιλέγοντας την ημερομηνία και το event, εμφανίζονται τα απαραίτητα στοιχεία για την επιλογή ενώ με ειδική σήμανση επισημαίνονται, η χώρα που θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση (ελληνική ή διεθνής διοργάνωση) σε ποια από αυτά υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής (online registration), ποια μεταδίδονται και στο internet με χρήση της τεχνολογίας streaming (live broadcast) καθώς και σε ποια από αυτά θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μετά το πέρας τους (broadcast on demand). Επιπροσθέτως, κάθε εκδήλωση συνοδεύεται από άρθρα σχετικά με αυτή.

* Η Υπηρεσία «Events Calendar» διαθέτει RSS Feed και μέσω αυτού μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε καινούρια εκδήλωση που προβάλλεται στο site. Περισσότερες πληροφορίες στην ειδική ενότητα «RSS Feeds»

RSS Feed

Το περιεχόμενο του σελφ-σέρβις Online διατίθεται και μέσω RSS Feed. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει αν θα λαμβάνει στον υπολογιστή του το σύνολο των καινούριων ειδήσεων ή ένα μέρος αυτών καθώς όλες οι ενότητες και οι υπηρεσίες του site διαθέτουν ξεχωριστό Feed. Περισσότερα στοιχεία για το RSS Feed ως υπηρεσία, τα Feeds που μπορείτε να επιλέξετε καθώς και προτάσεις για τα απαραίτητα προγράμματα (RSS Readers) θα βρείτε στην ειδική ενότητα RSS.

Επικοινωνία

Για επιπλέον πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με θέματα του σελφ-σέρβις Online επισκεφτείτε την ενότητα με τις Απαντήσεις στις πιο Συχνές Ερωτήσεις (FAQ) ή επικοινωνήστε με τη διαχειριστική ομάδα του site

Υπεύθυνη Διαφήμισης
Κατερίνα Μπουσμπουκέα (kbousboukea@boussias.com)

IT Administrator
Παναγιώτης Μπαλωμένος (pbalomenos@boussias.com)

New Media
Διονύσης Γκούσκος(dgouskos@boussias.com)

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION