σελφ σερβις - Ζυμαρικά Ήλιος: Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2019

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ζυμαρικά Ήλιος: Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2019

20 Σεπτεμβρίου 2019 | 12:41 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Φεστιβάλ/Βραβεία

Πέντε προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών Ήλιος διακρίθηκαν για την ποιότητά τους στα Βραβεία Ανώτερης Γεύσης 2019 (Superior Taste Award 2019), που διοργανώνονται από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi.

Ειδικότερα, με δύο χρυσά αστέρια διακρίθηκαν ο Τραχανάς Ήλιος και τα Σπαγέτι Ήλιος χωρίς γλουτένη, με δύο χρυσά αστέρια το Κριθαράκι μέτριο Ήλιος και τα Σπαγέτι Ήλιος ολικής άλεσης, ενώ με χρυσό αστέρι διακρίθηκε το Βιολογικό Κοφτό Μακαρονάκι Ήλιος από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού πιστοποιημένης βιολογικής γεωργίας. Η κριτική επιτροπή του iTQi αποτελείται από περισσότερους από διακόσιους κορυφαίους σεφ, σομελιέ και γευσιγνώστες, μέλη των πλέον αναγνωρισμένων ακαδημιών και συνδέσμων της Ευρώπης.

σελφ σερβις (T. 497)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION