σελφ σερβις - Mobile Excellence Awards 2019: Χρυσό βραβείο η Warply για τα AB Vouchers

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Mobile Excellence Awards 2019: Χρυσό βραβείο η Warply για τα AB Vouchers

19 Νοεμβρίου 2019 | 16:25 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Τεχνολογία,Φεστιβάλ/Βραβεία

Στις 17 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2019, που διοργάνωσε για πέμπτη συνεχή χρονιά η Boussias Communications.

Στη φετινή διοργάνωση κατεγράφη ρεκόρ συμμετοχής, αφού κατατέθηκαν 40% περισσότερες υποψηφιότητες σε σχέση με πέρυσι. Μεταξύ των μεγάλων νικητών ήταν η Warply, για το έργο που ανέλαβε για λογαριασμό της ΑΒ Βασιλόπουλος, την ψηφιοποίηση των εταιρικών διατακτικών τροφής και των δωροεπιταγών που δίνονται σε εταιρικούς πελάτες.

Κεντρικός πυλώνας του έργου είναι μια εφαρμογή για κινητά, η AB Vouchers μέσα από την οποία οι δικαιούχοι των δωροεπιταγών έχουν στη διάθεσή τους ηλεκτρονικά, στο κινητό τους, τις ατομικές τους δωροεπιταγές και διατακτικές τροφίμων. Στη συνέχεια, οι χρήστες μπορούν να εξαργυρώσουν άμεσα και εύκολα από το κινητό τους, στα καταστήματα ΑΒ, όποια δωροεπιταγή επιθυμούν από τις διαθέσιμες, σκανάροντας απλά το barcode της δωροεπιταγής στο ταμείο του καταστήματος. Αυτόματα η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται και αφαιρείται και από το app.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION