σελφ σερβις - Πολυκατάστημα λανσάρει own label σειρά τροφίμων και ποτών

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Πολυκατάστημα λανσάρει own label σειρά τροφίμων και ποτών

20 Νοεμβρίου 2019 | 12:55 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Private Label,Διεθνή

Το βρετανικό πολυκατάστημα Fenwick παρουσίασε στις αρχές Νοεμβρίου την πρώτη του σειρά τροφίμων και ποτών. Η own label γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει επτά χριστουγεννιάτικες σειρές.

Η επιχείρηση επέλεξε προϊόντα από αγροτικούς παραγωγούς, παραγωγούς σοκολάτας, αρτοποιούς και αποσταγματοποιούς από το Ηνωμένο Βασίλειο για να δημιουργήσει ειδικά για την αγορά των Χριστουγέννων τα είδη που θα είναι διαθέσιμα από το σύνολο των εννέα καταστημάτων της, αλλά και online.

Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις της εταιρείας, η γκάμα των προϊόντων θα εμπλουτιστεί από την επόμενη χρονιά με νέα προϊόντα. Προς το παρόν περιλαμβάνει τις επτά εποχικές σειρές, που έχουν όλες συσκευασία με εικαστικά του διάσημου Julie Verhoeven, ώστε να προσφέρονται ως ιδανική λύση για δώρο την περίοδο των εορτών.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION