σελφ σερβις - Bio Corner από την Carrefour στο Μιλάνο

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Bio Corner από την Carrefour στο Μιλάνο

25 Ιουνίου 2020 | 13:40 Γράφει η Ξένια  Μαντζιώρη Topics: News,Βιομηχανία,Διεθνή,Τάσεις

Στις αρχές Ιουνίου η Carrefour Italia λάνσαρε τη γωνιά βιολογικών προϊόντων στο υπέρ μάρκετ που λειτουργεί στο Carugate, στο Μιλάνο, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος που ίσως επεκταθεί και σε άλλα καταστήματα.

Η γωνιά πώλησης βιολογικών προϊόντων καλύπτει χώρο 115τμ, παρουσιάζει στο κοινό πάνω από 1.500 κωδικούς με πιστοποίηση για τον βιολογικό τρόπο παραγωγής τους, στους οποίους περιλαμβάνονται φρέσκα και τυποποιημένα προϊόντα, καλλυντικά και είδη προσωπικής υγιεινής με οικολογικό προφίλ, βαμβακερά υφάσματα, αλλά και βιβλία σχετικά με το περιβάλλον και την οικολογία.

Η πρωτοβουλία της Carrefour εντάσσεται στον γενικότερο στρατηγικό της στόχο στον τομέα των τροφίμων, που αφορά την προώθηση μιας πιο υγιεινής διατροφής, σύμφωνα με τις αρχές της βιωσιμότητας. Σύμφωνα με τον εμπορικό της διευθυντή, Roberto Simonetto, η Carrefour Italia έχει στόχο να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την αγορά εξειδικευμένων βιολογικών προϊόντων και έχει πλάνο να ανασχεδιάσει τη γκάμα των οργανικών προϊόντων που διαθέτει, έως το 2022.

σελφ σερβις (T. 505)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Παγωτό: Άλλους δρόσισε κι άλλους έκαψε, λόγω Covid-19

Η άνοδος των πωλήσεων παγωτού στα σούπερ μάρκετ το πρώτο τετράμηνο φέτος ήταν εκπληκτική, 20% σε αξία, δεδομένης της σύμπτωσης του lockdown, στη διάρκεια του οποίου η οργανωμένη λιανική έκανε χρυσές δουλειές, με την έναρξη της σεζόν του προϊόντος. Όμως, για τη μικρή λιανική και τον τουρισμό, που δημιουργούν ένα χρυσό μερίδιο για τη βιομηχανία παγωτού τα καλοκαίρια, οι επιπτώσεις είναι βαριές και μακροπρόθεσμες, ενόσω ένα πιθανό δεύτερο κύμα της πανδημίας εντείνει την αβεβαιότητα…

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION