σελφ σερβις - Re: Business 2015

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θεσμικά

Re: Business 2015

8 Οκτωβρίου 2015 | 13:53 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Συνέδρια

Το MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε το –ανοιχτό στο κοινό– συνέδριο re:Business (Reinventing Business), με μότο «καινοτομία, επιχειρηματικότητα, αριστεία».

Περισσότεροι από 1.500 κορυφαίοι CEOs διεθνών, επιτυχημένων start-up και επιχειρήσεων, καταξιωμένα διοικητικά στελέχη αλλά και φοιτητές, βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο για το ολοήμερο συνέδριο, γιορτάζοντας τα 30 χρόνια του πλέον αναγνωρισμένου μεταπτυχιακού στις 26 Ιουνίου. Έξι ενότητες και 24 ομιλητές συνολικά έθιξαν σημαντικά θέματα διοίκησης επιχειρήσεων, επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, με αναφορές στις χρηματοδοτήσεις, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα start-ups κά.

σελφ σερβις (T. 453)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION