σελφ σερβις - Πράσινες διακρίσεις για την Α-Β

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Πράσινες διακρίσεις για την Α-Β

9 Σεπτεμβρίου 2010 | 14:34 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Πράσινες διακρίσεις για την Α-Β

Η Α-Β απέσπασε το βραβείο Green Building για το κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα στο οποίο απονεμήθηκε το συγκεκριμένο βραβείο.

Στο εν λόγω κατάστημα η Α-Β έχει επενδύσει σε νέες τεχνολογίες με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας τουλάχιστον κατά 30% καθώς και τη μείωση των εκπομπών αερίων CO2 σε σχέση με τα αντίστοιχα συμβατικά καταστήματα. Το κατάστημα του Αγίου Δημητρίου αποτελεί το πρώτο βήμα και ένα απόλυτα πετυχημένο, πιλοτικό project για το ΑΒ Green Store στη Σταμάτα Αττικής που ακολουθεί μέσα στον χρόνο και είναι στη φάση της κατασκευής.

Το 2ο βραβείο είναι το Αριστείο ΕΚΕ 2009 το οποίο απονεμήθηκε -από τον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Ελλάδος (ΣΔΕ), το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΔΕΚΕ) και την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ)- στις 3/2 στην Α-Β Βασιλόπουλος για την ενότητα Διαχείριση Αποβλήτων/ Περιορισμός, Αναβάθμιση Υλικών Συσκευασίας, για την εκστρατεία του Κινητού Κέντρου Ανακύκλωσης.

Το Κινητό Κέντρο περιόδευσε μέσα στο 2009 σε 18 πόλεις με σκοπό να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει τις τοπικές κοινωνίες για τα οφέλη της Ανακύκλωσης. Εξάλλου, στις 3/2 εγκαινιάστηκε το Κινητό Κέντρο και στη Ρόδο συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

σελφ σερβις (T. 392)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION