σελφ σερβις - Wal-Mart: Νέο «πράσινο» κέντρο διανομής

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Wal-Mart: Νέο «πράσινο» κέντρο διανομής

15 Απριλίου 2010 | 16:14 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Διεθνή

Wal-Mart: Νέο «πράσινο» κέντρο διανομής

Η Wal-Mart Καναδά πρόκειται να λειτουργήσει φέτος ένα κέντρο διανομής προϊόντων ψύξης στην Alberta, το οποίο αναμένεται να έχει 60% περισσότερη ισχύ απ’ ό,τι οι συνηθισμένες της υποδομές.

[ΚΑΝΑΔΑΣ] Η αλυσίδα ευελπιστεί το νέο κέντρο να γίνει «ένα ζωντανό εργαστήριο που θα αποδεικνύει ότι η μέριμνα για το περιβάλλον μπορεί να συμπορευτεί με την οικονομική ανάπτυξη». Η Wal-Mart σκοπεύει να θέσει υπό δοκιμή δύο ανυψωτικά μηχανήματα που θα κινούνται χρησιμοποιώντας υδρογόνο και να εγκαταστήσει λάμπες εξοικονόμησης ενέργειας LED. Το κέντρο θα κάνει επίσης χρήση ηλιακών συσσωρευτών και μιας ανεμογεννήτριας 225 KW.

σελφ σερβις (T. 393)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Άρτος & αρτοσκευάσματα: Η υπόθεση έχει πολύ ψωμί...

Οι πωλήσεις της ευρείας κατηγορίας του ψωμιού και των αρτοσκευασμάτων ακολουθούν αυξητική τάση, πράγμα στο οποίο συντελούν η έντονη κινητικότητα στην αγορά, με λανσαρίσματα νέων καινοτόμων προϊόντων και ένταση των προσφορών. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση του μεριδίου των PL. Στο μεταξύ, η αντιδικία συμφερόντων, μεταξύ της παραδοσιακής λιανικής στα εν λόγω προϊόντα από τη μια πλευρά και των σούπερ μάρκετ και της αρτοβιομηχανίας από την άλλη, φαίνεται ότι περνά σε νέα φάση.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION