σελφ σερβις - Ανακύκλωση με atlantic

Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Ανακύκλωση με atlantic

29 Ιουνίου 2010 | 13:38 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Εκδηλώσεις,Ενέργεια/Περιβάλλον

Ανακύκλωση με atlantic

Τα σούπερ μάρκετ atlantic διοργάνωσαν μεγάλη γιορτή ανακύκλωσης στiς 22/05/2010 (ώρα: 11:00) στην πλατεία Κυψέλης, στο πλαίσιο της οποίας οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία μαζί με τα παιδιά τους να ανακυκλώσουν πλαστικές φιάλες, γυάλινα μπουκάλια, πλαστικές σακούλες, μεταλλικά κουτιά και άλλες συσκευασίες κερδίζοντας πλούσια δώρα στον μεγάλο διαγωνισμό ανακύκλωσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι μικροί είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τον Ντόναλντ και την Νταίζη, τον Γκούφη και τον Μίκυ, να παίξουν στο μεγάλο φουσκωτό που υπήρχε εκεί και να αποκτήσουν ένα πολύχρωμο προσωπάκι που θα τους ζωγραφίσει η ομάδα face painting.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στην ανακύκλωση μπορούσαν να κερδίσουν εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές τους στα καταστήματα atlantic ή να δωρίσουν το αντίστοιχο χρηματικό ποσό για την ενίσχυση κοινωφελών σκοπών.

Τα καταστήματα atlantic, συνεπή στη δέσμευσή τους για περιβαλλοντικά υπεύθυνη λειτουργία τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην παρότρυνση τόσο των καταναλωτών όσο και των εργαζομένων τους για συμμετοχή στην συλλογική προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος.

σελφ σερβις (T. 395)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION