σελφ σερβις - Lidl Hellas: Σταθερά Κέντρα Ανακύκλωσης

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λιανεμπόριο

Lidl Hellas: Σταθερά Κέντρα Ανακύκλωσης

19 Σεπτεμβρίου 2016 | 15:48 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Ε.Κ.Ε.,Ενέργεια/Περιβάλλον

Το πρόγραμμα «Μαραθώνιος Αγάπης και Ανακύκλωσης», που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη Lidl Hellas και φιλοξενήθηκε από 20 καταστήματά της, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία Ανταποδοτική Ανακύκλωση, παρείχε τη δυνατότητα στους πελάτες της να ανακυκλώνουν άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες σε κινητό φωτοβολταϊκό κέντρο ανακύκλωσης, τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο κάθε καταστήματος για μία εβδομάδα.

Η αποδοχή του ώθησε την εταιρεία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, να εγκαταστήσει από τον Ιούλιο σταθερά κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης σε 8 επιλεγμένα καταστήματά της (την 1η Ιουλίου εγκαινιάστηκαν τα δύο πρώτα σε Ραφήνα και Ταύρο). Τέτοια κέντρα θα εγκατασταθούν μελλοντικά στα Lidl Φιλαδέλφειας, Μελισσίων, Φερρών, Πάτρας-Νοταρά, Πυλαίας-Αλλατίνη και Σταυρούπολης.

Εξάλλου, η εταιρεία στηρίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, προσφέροντας 60.000 ευρώ, το Κέντρο για Χαρισματικά-Ταλαντούχα Παιδιά /- Center for Talented Youth (CTY) Greece του Κολλεγίου Ανατόλια (το εν λόγω κέντρο συνεργάζεται με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins, έχοντας την ιδρυτική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος). Το σχετικό ποσό θα διατεθεί για υποτροφίες σε τουλάχιστον 20 παιδιά.

σελφ σερβις (T. 464)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Αντηλιακά Προϊόντα: Σκληρότατος ανταγωνισμός, επιθετικές πολιτικές προσφορών

Τον πρώτο λόγο στην ανάπτυξη των πωλήσεων της κατηγορίας των προϊόντων αντηλιακής προστασίας σε αξία δεν τον έχει πλέον ο… ήλιος, αλλά ο σκληρός ανταγωνισμός των προμηθευτών τους, που διαγκωνίζονται στις προωθητικές ενέργειες, στο πλαίσιο της διατήρησης ή επέκτασης των μεριδίων των μαρκών τους. Η καλή ενημέρωση των καταναλωτών σήμερα για τη σημασία της προστασίας του δέρματος από την ηλιακή ακτινοβολία και η διόγκωση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα φέρονται να εγγυώνται τις θετικές προοπτικές ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION