σελφ σερβις - Μέτρο, Ποικιλία / Κίνηση, Ευεξία

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Μέτρο, Ποικιλία / Κίνηση, Ευεξία

22 Νοεμβρίου 2016 | 15:52 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκπαίδευση

Δέκα χρόνια δράσης συμπλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μέτρο, Ποικιλία / Κίνηση, Ευεξία», που υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος The Coca-Cola Foundation και σκοπό την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αναπτύξουν σωστά πρότυπα διατροφής και άσκησης.

Στη διάρκεια των χρόνων αυτών συμμετείχαν στο πρόγραμμα περισσότεροι από 5.200 εκπαιδευτικοί και 110.000 μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Περισσότερα από 4.900 σχολικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα εργάστηκαν με το εκπαιδευτικό υλικό, πραγματοποιώντας πάνω από 28.000 δραστηριότητες. Το πρόγραμμα έγινε με βάση τις ευρωπαϊκές συστάσεις για τη διατροφική εκπαίδευση του European Network of Health Promoting Schools και τις οδηγίες του ΠΟΥ. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

σελφ σερβις (T. 466)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προμηθευτές ταχυκίνητων προϊόντων: Απολογισμός πενταετίας και μελλοντικά επενδυτικά πλάνα

Στην κρίσιμη πενταετία που εξετάζεται στο επετειακό αφιέρωμα (που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 45 χρόνων έκδοσης του περιοδικού σελφ σέρβις), οι εξελίξεις στην οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα της χώρας, αλλά και στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, διαμόρφωσαν το πεδίο εντός του οποίου οι προμηθευτικές επιχειρήσεις κλήθηκαν να δώσουν τη δική τους μάχη, επανασχεδιάζοντας τη στρατηγική τους, ώστε να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2017 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION