σελφ σερβις - Μέτρο, Ποικιλία / Κίνηση, Ευεξία

Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Μέτρο, Ποικιλία / Κίνηση, Ευεξία

22 Νοεμβρίου 2016 | 15:52 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκπαίδευση

Δέκα χρόνια δράσης συμπλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μέτρο, Ποικιλία / Κίνηση, Ευεξία», που υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος The Coca-Cola Foundation και σκοπό την προώθηση της ισορροπημένης διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αναπτύξουν σωστά πρότυπα διατροφής και άσκησης.

Στη διάρκεια των χρόνων αυτών συμμετείχαν στο πρόγραμμα περισσότεροι από 5.200 εκπαιδευτικοί και 110.000 μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Περισσότερα από 4.900 σχολικά τμήματα σε όλη την Ελλάδα εργάστηκαν με το εκπαιδευτικό υλικό, πραγματοποιώντας πάνω από 28.000 δραστηριότητες. Το πρόγραμμα έγινε με βάση τις ευρωπαϊκές συστάσεις για τη διατροφική εκπαίδευση του European Network of Health Promoting Schools και τις οδηγίες του ΠΟΥ. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και έχει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

σελφ σερβις (T. 466)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Ελληνικές Εξαγωγές Τροφίμων: Πυλώνας της εγχώριας επιχειρηματικής εξωστρέφειας

Η βιομηχανία τροφίμων-ποτών αναδεικνύεται σε βασικό πυλώνα στήριξης της εξαγωγικής δραστηριότητας της χώρας και μάλιστα σε δυσμενείς οικονομικές συνθήκες για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεών της. Κόντρα στην ύφεση της οικονομίας, στο αρνητικό κλίμα διεθνώς για τη χώρα από την έναρξη της κρίσης, όπως και στα capital controls, κατάφερε την περίοδο 2012-2016 να διατηρεί ανοδική την εξωστρεφή της δράση, όταν μάλιστα στο ίδιο διάστημα οι ελληνικές εξαγωγές στο σύνολό τους εξελίχθηκαν πτωτικά.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION