σελφ σερβις - Για πρώτη φορά η KINDER σε παγωτό

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Για πρώτη φορά η KINDER σε παγωτό

21 Μαΐου 2019 | 11:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Η γνωστή διεθνής μάρκα μπαίνει για πρώτη φορά στην κατηγορία του παγωτού, με μια νέα, καινοτόμο σειρά, που προέκυψε από τη συνεργασία Unilever και Ferrero.

Για τη νέα της σειρά η KINDER βασίζεται στην ιστορία και την εμπειρία της, την οποία συνδυάζει με τους πιο δημοφιλείς στη χώρα μας τύπους παγωτού: πύραυλο, σάντουιτς και ξυλάκι. Πρόκειται για μια πρόταση που η εταιρεία δηλώνει πως είναι αφιερωμένη στα παιδιά, σε ό,τι αφορά τη γεύση, τις μερίδες και τη συμβατότητα με τα αυστηρά διατροφικά κριτήρια της Unilever για την παραγωγή παιδικών παγωτών με τη σήμανση «Υπεύθυνα Φτιαγμένο για τα Παιδιά», ενώ υπάρχει και η πρόταση Kinder Bueno, που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα, σε ατομικές συσκευασίες και σε πολυσυσκευασίες (εκτός των KINDER Bueno και KINDER Joy, που κυκλοφορούν μόνο σε ατομικές): Παγωτό ξυλάκι KINDER, παγωτό σάντουιτς KINDER, παγωτό πύραυλος KINDER Bueno, μπάρα παγωτού KINDER Bueno και παγωτό KINDER Joy. Οι ατομικές συσκευασίες διατίθενται αποκλειστικά στην out of home αγορά, ενώ οι πολυσυσκευασίες μόνο στα σούπερ μάρκετ.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Μεταξύ συγκρατημένης αισιοδοξίας και σκεπτικισμού

Οριακή άνοδο πωλήσεων εμφάνισε το 2018 η κατηγορία των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, στο πλαίσιο της οποίας ο προωθητικός πυρετός συνεχίζεται αμείωτος και χωρίς προοπτική να πέσει φέτος. Οι τάσεις σταθεροποίησης της σχετικής αγοράς καλλιέργησαν κλίμα συγκρατημένης αισιοδοξίας ότι στο εξής οι επιχειρήσεις θα μπορούν να κάνουν με ομαλότητα τον προγραμματισμό τους, αλλά η πτώση των πωλήσεων κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, αν και είναι νωρίς για συμπεράσματα, δημιουργεί σκεπτικισμό. Παρόλα αυτά...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION