σελφ σερβις - Για πρώτη φορά η KINDER σε παγωτό

Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Για πρώτη φορά η KINDER σε παγωτό

19 Ιουνίου 2019 | 11:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Η γνωστή διεθνής μάρκα μπαίνει για πρώτη φορά στην κατηγορία του παγωτού, με μια νέα, καινοτόμο σειρά, που προέκυψε από τη συνεργασία Unilever και Ferrero.

Για τη νέα της σειρά η KINDER βασίζεται στην ιστορία και την εμπειρία της, την οποία συνδυάζει με τους πιο δημοφιλείς στη χώρα μας τύπους παγωτού: πύραυλο, σάντουιτς και ξυλάκι. Πρόκειται για μια πρόταση που η εταιρεία δηλώνει πως είναι αφιερωμένη στα παιδιά, σε ό,τι αφορά τη γεύση, τις μερίδες και τη συμβατότητα με τα αυστηρά διατροφικά κριτήρια της Unilever για την παραγωγή παιδικών παγωτών με τη σήμανση «Υπεύθυνα Φτιαγμένο για τα Παιδιά», ενώ υπάρχει και η πρόταση Kinder Bueno, που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα, σε ατομικές συσκευασίες και σε πολυσυσκευασίες (εκτός των KINDER Bueno και KINDER Joy, που κυκλοφορούν μόνο σε ατομικές): Παγωτό ξυλάκι KINDER, παγωτό σάντουιτς KINDER, παγωτό πύραυλος KINDER Bueno, μπάρα παγωτού KINDER Bueno και παγωτό KINDER Joy. Οι ατομικές συσκευασίες διατίθενται αποκλειστικά στην out of home αγορά, ενώ οι πολυσυσκευασίες μόνο στα σούπερ μάρκετ.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION