σελφ σερβις - Για πρώτη φορά η KINDER σε παγωτό

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στην Online έκδοση του σελφ σέρβις και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Για πρώτη φορά η KINDER σε παγωτό

19 Ιουνίου 2019 | 11:46 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Η γνωστή διεθνής μάρκα μπαίνει για πρώτη φορά στην κατηγορία του παγωτού, με μια νέα, καινοτόμο σειρά, που προέκυψε από τη συνεργασία Unilever και Ferrero.

Για τη νέα της σειρά η KINDER βασίζεται στην ιστορία και την εμπειρία της, την οποία συνδυάζει με τους πιο δημοφιλείς στη χώρα μας τύπους παγωτού: πύραυλο, σάντουιτς και ξυλάκι. Πρόκειται για μια πρόταση που η εταιρεία δηλώνει πως είναι αφιερωμένη στα παιδιά, σε ό,τι αφορά τη γεύση, τις μερίδες και τη συμβατότητα με τα αυστηρά διατροφικά κριτήρια της Unilever για την παραγωγή παιδικών παγωτών με τη σήμανση «Υπεύθυνα Φτιαγμένο για τα Παιδιά», ενώ υπάρχει και η πρόταση Kinder Bueno, που απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα, σε ατομικές συσκευασίες και σε πολυσυσκευασίες (εκτός των KINDER Bueno και KINDER Joy, που κυκλοφορούν μόνο σε ατομικές): Παγωτό ξυλάκι KINDER, παγωτό σάντουιτς KINDER, παγωτό πύραυλος KINDER Bueno, μπάρα παγωτού KINDER Bueno και παγωτό KINDER Joy. Οι ατομικές συσκευασίες διατίθενται αποκλειστικά στην out of home αγορά, ενώ οι πολυσυσκευασίες μόνο στα σούπερ μάρκετ.

σελφ σερβις (T. 494)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION