σελφ σερβις - Τρία νέα προϊόντα στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Τρία νέα προϊόντα στη σειρά τυριών ΗΠΕΙΡΟΣ

19 Δεκεμβρίου 2019 | 11:45 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Τρόφιμα/Ποτά

Η σειρά προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ διευρύνεται και πάλι με την προσθήκη τριών νέων προϊόντων: ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή με φέτα, ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή και ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ.

Τα τρία προϊόντα απαντούν στις γευστικές επιθυμίες, τις διατροφικές ανάγκες, αλλά και τις συνήθειες κατανάλωσης του σύγχρονου ελληνικού νοικοκυριού. Στην ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή συνδυάζονται δυο παραδοσιακά ΠΟΠ τυριά, η Φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ και το Κατίκι Δομοκού Ορεινές Πλαγιές, σε αναλογία 50:50, με αποτέλεσμα ένα αλειφόμενο τυρί, με κρεμώδη υφή όπου είναι αισθητά τα κομματάκια φέτας.

Η ΗΠΕΙΡΟΣ Καπνιστή γίνεται με φέτα ΗΠΕΙΡΟΣ, η οποία καπνίζεται με φυσικό τρόπο με ξύλο οξιάς, δίνοντας σαν γευστικό αποτέλεσμα την πλούσια, ελαφρώς όξινη γεύση της φέτας ΗΠΕΙΡΟΣ, με τις πικάντικες νότες που προσδίδει στο τυρί το κάπνισμα με οξιά. Κυκλοφορεί στην καινοτόμο συσκευασία Vacuum Twin Pack 200γρ., που αποτελείται από δυο ανεξάρτητες, αποσπώμενες μερίδες των 100γρ.

Τέλος, η ΗΠΕΙΡΟΣ παρουσιάζει τη δική της εκδοχή Ταλαγάνι, το ΗΠΕΙΡΟΣ Ταλαγάνι Ελαφρύ, με μόλις 15% λιπαρά και όλη τη γεύση του δημοφιλούς τυριού σχάρας. Φτιάχνεται από ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα.

σελφ σερβις (T. 499)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION