σελφ σερβις - Μάσκες για περιποίηση και ευκολία

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Μάσκες για περιποίηση και ευκολία

22 Ιουνίου 2020 | 10:11 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Οι νέες μάσκες μαλλιών Gliss 4 in 1 Power Treatments προτείνονται ως η λύση για όσους αναγκάζονται να χρησιμοποιούν άλλο προϊόν για conditioner, άλλο για μάσκα και άλλο για leave in, αλλά και για όσους τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά απαιτούν ξεχωριστή περιποίηση.

Η σειρά απαρτίζεται από προϊόντα που δημιουργήθηκαν με vegan φόρμουλες και περιέχουν Micro-Οil και συστατικά φυτικής προέλευσης (96%), που επανορθώνουν, ενδυναμώνουν και προστατεύουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Οι νέες μάσκες Gliss 4 in 1 Power Treatments μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανάλογα τον τύπο και την ανάγκη των μαλλιών με 4 διαφορετικούς τρόπους: Πριν το λούσιμο για απαλή φροντίδα, ως conditioner για εύκολο χτένισμα, ως μάσκα προστασίας μετά το λούσιμο και ως leave-in (χωρίς ξέβγαλμα) θεραπεία σε νωπά ή στεγνά μαλλιά.

Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής προϊόντα: GLISS 4 in 1 Power Treatments SHINE MASK με BABASSU BUTTER, 400ml (μάσκα λάμψης, για ταλαιπωρημένα, βαμμένα μαλλιά), GLISS 4 in 1 Power Treatments NUTRITION MASK με KARITÉ BUTTER, 400ml (μάσκα θρέψης, για ταλαιπωρημένα, αδύναμα μαλλιά) και GLISS 4 in 1 Power Treatments MOISTURE MASK με COCOA BUTTER, 400ml (μάσκα ενυδάτωσης, για ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά).

σελφ σερβις (T. 504)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION