σελφ σερβις - Νέα πνοή στα μαύρα ρούχα με Persil Renew & Repair

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Νέα πνοή στα μαύρα ρούχα με Persil Renew & Repair

22 Ιουνίου 2020 | 10:14 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα,Προϊόντα,Υγεία/Ομορφιά

Το Persil με τεχνολογία Renew & Repair και νέα βελτιωμένη σύνθεση υπόσχεται ιδανική φροντίδα στα μαύρα και σκούρα ρούχα και τη διατήρησή τους σαν καινούργια.

Η πατενταρισμένη τεχνολογία Renew & Repair διασφαλίζει ώστε το προϊόν να φροντίζει ενεργά τα ρούχα, να ενδυναμώνει τις ίνες σφραγίζοντας τις μικρο-φθορές και να ανανεώνει την ένταση του χρώματος των ρούχων από την 1η κιόλας πλύση (ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις, το χρώμα δεν χάνει την έντασή του.

Η αναβαθμισμένη φόρμουλα του νέου Persil εστιάζει στην αναδόμηση και επιδιόρθωση των υφασμάτων, ώστε να διατηρούν τη φόρμα τους. Το Persil Renew & Repair διαθέτει νέα βιώσιμη συσκευασία, από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό. Κυκλοφορεί σε δύο τύπους, Essenzia και Black Fiber.

σελφ σερβις (T. 504)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Οικονομία-τουρισμός-τζίρος: Η πληγή κρυώνει και τώρα αρχίζει να πονά

Οι πωλήσεις των cash & carry τον Απρίλιο φέτος έπεσαν κατά 21% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019, σύμφωνα με τα στοιχεία της IRI. Είναι προφανές ότι τούτο οφείλεται στο lockdown. Ένα ερώτημα, τώρα που τυπικά αποκαταστάθηκε η λειτουργία της αγοράς του ho.re.ca., είναι κατά πόσο ο τουρισμός, μέσω αυτής και της μικρής λιανικής, ανακλάται στις πωλήσεις της οργανωμένης χονδρικής και λιανικής. Και ένα δεύτερο ερώτημα είναι πώς θα εξελιχθεί στο εξής ο κλαδικός τζίρος, δηλαδή όχι μόνο φέτος, α...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION