σελφ σερβις - Οινικό σχέδιο κατά της κρίσης

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Οινικό σχέδιο κατά της κρίσης

22 Σεπτεμβρίου 2010 | 13:50 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Αγορά,Εκδηλώσεις

Οινικό σχέδιο κατά της κρίσης

«Ελληνικό Κρασί: Στρατηγικό Σχέδιο & Οικονομική Κρίση» ήταν ο τίτλος της συνέντευξης τύπου που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ) στις 15 Ιουνίου, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τα ΜΜΕ και τους αρμόδιους φορείς για τις θετικές πρωτοβουλίες του κλάδου κόντρα στην ύφεση.

Με κεντρικά συνθήματα «φιλικές τιμές παντού» και «το επώνυμο είναι ελληνικό», οι εκπρόσωποι του ΣΕΟ αναφέρθηκαν στις ανάγκες στήριξης της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού κρασιού, με αναγκαίες θεσμικές αλλαγές, ώστε να ακολουθούνται οι παγκόσμιες τάσεις της οινικής αγοράς, και ενσωμάτωσης των πρωτοβουλιών προώθησής του στις εθνικές ενέργειες προβολής της χώρας ως τουριστικού προορισμού. Ως κορυφαία προτεραιότητα του οινικού κλάδου ανέδειξαν την αναβάθμιση της ελληνικής οινικής εμπειρίας, κυρίως στις τουριστικές περιοχές, ώστε η χώρα να αποτελέσει το καλύτερο εκθετήριο του σύγχρονου ποιοτικού ελληνικού κρασιού.

Αφορμή της εκδήλωσης ήταν η ολοκλήρωση του στρατηγικού σχεδίου για το marketing και το branding του ελληνικού κρασιού. Το εν λόγω σχέδιο διαπιστώνει ότι παρότι οι έλληνες καταναλωτές γνωρίζουν την ποιοτική επανάσταση που έχει συντελεστεί στον οινικό τομέα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, η κατανάλωση του ποιοτικού εμφιαλωμένου ελληνικού κρασιού δεν ξεπερνά το 50% της συνολικής κατανάλωσης.

σελφ σερβις (T. 397)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION