σελφ σερβις - SIAL 2010, Οκτώβριος 2010

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Είσοδος Χρήστη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

SIAL 2010, Οκτώβριος 2010

1 Οκτωβρίου 2010 | 11:28 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Εκδηλώσεις

Πραγματοποιείται μεταξύ 17 και 21 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Paris-Nord Villepinte, στη Γαλλία, η κορυφαία Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, SIAL, η οποία φέτος προβάλλει σε 130 διεθνή περίπτερα 5.500 βιομηχανίες του αγροτο-διατροφικού κλάδου, εκ των οποίων το 78% από όλο τον κόσμο (101 χώρες), και 19 τομείς προϊόντων, με πιο σημαντικούς των γαλακτοκομικών, των κρεατικών, των κατεψυγμένων, των ζαχαρούχων προϊόντων και των προϊόντων αρτοποιίας.

Οι τάσεις που αναδεικνύονται στη φετινή διοργάνωση ως ενδιαφέρουσες από άποψη ρυθμών ανάπτυξης σχετίζονται με τα βιολογικά προϊόντα, τα είδη delicatessen, τα προϊόντα διαίτης, τα συστατικά (IN-FOOD), τα πουλερικά και τις κονσέρβες, καθώς και με την ανάπτυξη των λύσεων έτοιμων γευμάτων (take away) και των προϊόντων που απευθύνονται στην εστίαση.

σελφ σερβις (T. 398)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION