σελφ σερβις - Nescafe Plan

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Nescafe Plan

1 Οκτωβρίου 2010 | 11:28 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Αγορά

Η Nestle εγκαινίασε στο Μεξικό το Nescafe Plan. Η Rainforest Alliance, μια διεθνής ΜΚΟ για την προστασία της βιοποικιλότητας, θα υποστηρίξει τη Nestle μαζί με άλλους εταίρους της από το δίκτυο Sustainable Agriculture Network (SAN) και την Ένωση καφέ 4C, στην εκπλήρωση των στόχων του Nescafe Plan για τη γεωργία.

Στην επόμενη πενταετία η Nestle θα διπλασιάσει την ποσότητα του καφέ που προμηθεύεται απευθείας από τους γεωργούς, αγοράζοντας ετησίως 180.000 τόνους καφέ από 170.000 καλλιεργητές, ενώ ως τα τέλη της όλη η ποσότητα του απευθείας αγορασμένου καφέ θα πληροί τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα βιωσιμότητας της 4C.

Επίσης, ως το 2020 περί τους 90.000 τόνους καφέ Nescafe θα καλλιεργούνται σύμφωνα με τις αρχές της Rainforest Alliance και του δικτύου SAN. Εξάλλου, ως τότε η εταιρεία θα διανείμει στους καλλιεργητές 220.000.000 ανθεκτικά φυτάρια υψηλής απόδοσης, για τη βελτίωση των φυτειών τους – ήδη από το 2000 έχει διανείμει πάνω από 16.000.000 φυτάρια καφέ, επεκτείνοντας ταυτόχρονα, τα προγράμματα τεχνικής υποστήριξης που παρέχει, σε περισσότερους από 10.000 καλλιεργητές τον χρόνο.

σελφ σερβις (T. 398)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION