σελφ σερβις - Bίκος Relays

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Bίκος Relays

2 Ιουνίου 2015 | 16:51 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η δεύτερη στάση των Βίκος Relays πραγματοποιήθηκε στο Μαρούσι στις 26 Απριλίου. Η Βίκος ΑΕ, μεγάλος ονομαστικός χορηγός των Street Relays, παρουσίασε τη δική της ομάδα Βίκος Running Team στους αγώνες σκυταλοδρομίας, που συγκροτήθηκε μέσα από το application Run with Us, Run with Vikos.

Το παρών σε αυτήν έδωσαν, μεταξύ άλλων, δημοφιλείς καλλιτέχνες και αθλητές, ενισχύοντας τον εθελοντικό χαρακτήρα της δράσης. Τα έσοδα από τις εγγραφές των συμμετεχόντων διατέθηκαν για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αμαρουσίου. Στις 17 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή ο τρίτος αγώνας της χρονιάς με σύνθημα «Μόνος τρέχεις πιο γρήγορα, αλλά όλοι μαζί φτάνουμε πιο μακριά!».

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION