σελφ σερβις - Unilever: Επιτυχής ενσωμάτωση της Αειφορίας

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Unilever: Επιτυχής ενσωμάτωση της Αειφορίας

2 Ιουνίου 2015 | 10:56 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Πάνω από το 55% των γεωργικών πρώτων υλών της Unilever προέρχεται πλέον από αειφόρες πηγές, έχοντας ήδη καλύψει περισσότερο από το μισό του στόχου της για το 2020 (σύμφωνα με το Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης για την Αειφορία).

Παράλληλα, η εταιρεία εκμηδένισε τα επικίνδυνα απόβλητα στις χωματερές στο παγκόσμιο δίκτυο των εργοστασίων της, ενώ προχωρά σε σημαντικές μειώσεις των εκπομπών CO2 από τη διαχείριση της ενέργειας και του νερού στη διαδικασία παραγωγής, κατά 37% και 32% ανά τόνο παραγωγής, αντίστοιχα, από το 2008. Σε ό,τι αφορά τον φιλόδοξο στόχο να συμβάλει στη βελτίωση της υγείας και της ευημερίας περισσότερων από 1 δισ. ανθρώπων έως το 2020, έχει ήδη καλύψει σχεδόν το 40% του στόχου της, ενώ έχει βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο περίπου 1 εκατ. ανθρώπων. Όσο για τα «αειφόρα προϊόντα» της, συνέβαλαν κατά το ήμισυ στην κερδοφόρο ανάπτυξή της το 2014.

σελφ σερβις (T. 450)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Δημητριακά: Οροφή, ναι, τάχα της ζήτησης ή των προσφορών, όμως;

Μετά τη συνεχόμενη άνοδο των πωλήσεών της την τελευταία τριετία, η αγορά των δημητριακών –σε μπάρες και σε νιφάδες– πιθανώς άγγιξε την οροφή της ανάπτυξής της. Ωστόσο, η σημαντική διείσδυση των δημητριακών ιδιωτικής ετικέτας στη ζήτηση είναι σίγουρα μεταξύ των παραγόντων που ώθησαν στον πόλεμο των προσφορών. Η πτώση της αξίας των πωλήσεων της κατηγορίας οφείλεται και στον σκληρό ανταγωνισμό στις προσφορές, ακόμη και ως -50%.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION