σελφ σερβις - Απ’ το χωράφι στο ράφι,ναι, αλλά πώς;

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Απ’ το χωράφι στο ράφι,ναι, αλλά πώς;

12 Ιουνίου 2015 | 11:32 Γράφει ο Δημήτρης  Διαμαντίδης Topics: Branding

Brand name, τυποποίηση και συσκευασία, αυτά χρειάζονται σήμερα τα ελληνικά οπωροκηπευτικά για να βρουν τη θέση που αξίζουν στα σούπερ μάρκετ, εγχώρια και διεθνή. Πρόκειται για τις εκ των ουκ άνευ προϋποθέσεις της εμπορικότητάς τους, οι οποίες, σε συνδυασμό με τη γνώση των αγορών και των σύγχρονων καταναλωτικών συνηθειών, αλλά και με την πρόοδο της οργάνωσης του τομέα σε όλα τα επίπεδα, θα ωθήσουν την εγχώρια παραγωγή οπωροκηπευτικών σε σταθερή τροχιά ανάπτυξης.

Αποστολή άρθρου.Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του παραλήπτη για να αποσταλεί το άρθρο.

*
*
*
*
*
*

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION