σελφ σερβις - Diadermine Expert Rejuvenation: Νέα σειρά για αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Diadermine Expert Rejuvenation: Νέα σειρά για αναζωογόνηση της επιδερμίδας

21 Μαΐου 2017 | 12:24 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Νέα Προϊόντα

Μέσα από τη νέα ολοκληρωμένη σειρά Diadermine Expert Rejuvenation, που περιλαμβάνει κρέμα ημέρας, κρέμα νυκτός και κρέμα ματιών, η Diadermine επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά τη δέσμευσή της στην επαγγελματική αντιγηραντική φροντίδα και την τεχνολογική υπεροχή.

Η νέα σειρά Diadermine Expert Rejuvenation επανορθώνει το DNA των κυττάρων που έχουν υποστεί ζημιά από τις ακτίνες του ήλιου, μέσω της φωτολυάσης (Photolyase/Rejuvenol-τεχνολογία βραβευμένη με Νόμπελ για την ενεργή επανόρθωση των ζημιών στο DNA των κυττάρων, λόγω της γήρανσης), μειώνει το ποσοστό της αποικοδόμησης του κολλαγόνου στα κύτταρα και ενισχύει ορατά την παραγωγή ελαστίνης.

Η Rejuvinol ενισχύει την επανόρθωση των βλαβών λόγω UV ακτινών κατά 50%. Τα ένζυμα που αποικοδομούν το κολλαγόνο μειώνονται κατά 80%. Αυτό χαρίζει βαθιά αναγέννηση των κυττάρων και νεανικό δέρμα, λείες ρυτίδες, περισσότερη πυκνότητα και ανασηκωμένο περίγραμμα, εντατική θρέψη και εκλεπτυσμένη εμφάνιση του δέρματος αμέσως μετά την πρώτη εφαρμογή και υγιή λάμψη.

σελφ σερβις (T. 471)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Απορρυπαντικά ρούχων & προϊόντα οικιακού καθαρισμού: Η πανδημία έδωσε ώθηση στις πωλήσεις

Η πανδημία ώθησε σε πρωτοφανή άνοδο τις αγορές των προϊόντων οικιακού καθαρισμού και απολύμανσης, φέρνοντας απρόσμενα ανάπτυξη τζίρου σε μια υπερ-ώριμη κατηγορία προϊόντων, που κινείται από χρόνια στις ράγιες του promotion. Ανοδικά ωθήθηκαν και οι πωλήσεις των απορρυπαντικών πλυντηρίων ρούχων και πιάτων. Οι νέες συνήθειες της σχολαστικής καθαριότητας αναμένεται ότι θα εξακολουθήσουν να διαμορφώνουν τάση και μετά την κρίση στη δημόσια υγεία, ενόσω το δεύτερο κύμα της φαίνεται ότι ανανεώνει τη «χρ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION