σελφ σερβις - Ελλα-Δικά Μας: Κοινή προμήθεια ηλεκτρικού από την Elpedison

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Ελλα-Δικά Μας: Κοινή προμήθεια ηλεκτρικού από την Elpedison

19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:57 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ενέργεια/Περιβάλλον,Θεσμικά

Η πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας, διαπραγματευόμενη με τους σημαντικότερους παραγωγούς και παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα, επέλεξε τελικά τον όμιλο Elpedison ως τον κοινό προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας των μελών της.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, υπογράφηκε ετήσια σύμβαση μεταξύ της Elpedison και της πρωτοβουλίας, βάσει της οποίας εξασφαλίζεται ενιαία και σταθερή τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας για όλες τις ενταγμένες εταιρείες στην πρωτοβουλία Ελλα-Δικά Μας μέχρι τις 31 Οκτωβρίου του 2018.

Η Elpedison εκτός του επιχειρηματικού τιμολογίου προχώρησε και σε ειδική προσφορά οικιακού τιμολογίου για τους 5.000 εργαζομένους των εταιρειών-μελών της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο των αρχών της τελευταίας για επιδίωξη κοινωνικής και οικονομικής ευημερίας ολόκληρης της κοινότητάς της.

Εξάλλου, η Δίρφυς ΑΕ, που εδρεύει στη Χαλκίδα και εξειδικεύεται από το 1975 στην εμφιάλωση πόσιμου νερού, έγινε το 52ο μέλος της πρωτοβουλίας Ελλα-Δικά Μας, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική της και συμβάλλοντας στην προώθηση της εγχώριας επιχειρηματικότητας, που την χαρακτηρίζουν η ελληνικότητα της έδρας, της παραγωγής και της ιδιοκτησίας.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION