σελφ σερβις - Megas Yeeros: Νέα γραμμή παραγωγής, νέα σειρά προϊόντων

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Megas Yeeros: Νέα γραμμή παραγωγής, νέα σειρά προϊόντων

19 Φεβρουαρίου 2019 | 12:59 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Νέα Προϊόντα,Προϊόντα

Η Megas Yeeros παρουσίασε στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο τη νέα γραμμή παραγωγής, υψηλής τεχνολογίας και κόστους άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, για τη νέα σειρά προψημένου γύρου από χοιρινό, από κοτόπουλο και doner επωνυμίας My Grillers, που βρίσκεται ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Οι σχετικές εγκαταστάσεις, σε νέο χώρο 1.000τμ, εξοπλίστηκαν με αυτοματοποιημένα μηχανήματα (η Megas Yeeros είναι η πρώτη του κλάδου της που επένδυσε σε τεχνολογία ρομπότ). Η παραγωγική δυνατότητά τους είναι 60 τόνοι τον μήνα.

Η εφαρμογή της ρομποτικής εξασφαλίζει το ομοιόμορφο πάχος της νιφάδας του γύρου, αυτόματη παρακολούθηση της θερμοκρασίας κατά την κοπή από ειδικά καταγραφικά, παράλληλο freezer με δονούμενη ταινία, που επιτυγχάνει άμεση κατάψυξη του προϊόντος, ηλεκτρονική καταγραφή των δεδομένων για πλήρη ιχνηλάτηση του προϊόντος σε όλα τα στάδια της παραγωγής και της συσκευασίας του κ.ά. Πρόκειται για υποδειγματική μονάδα παρασκευής κρεατοσκευασμάτων, που ακολουθεί τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας και υγιεινής.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION