σελφ σερβις - ΔΕΛΤΑ: 25 υποτροφίες για νέους κτηνοτρόφους

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΔΕΛΤΑ: 25 υποτροφίες για νέους κτηνοτρόφους

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:03 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών προς νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας και φέτος 25 υποτροφίες με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Οι υποτροφίες δίνονται στο πλαίσιο του «Σχεδίου Δράσης Γαία», που υλοποιεί η εταιρεία από το 2012 για τη στήριξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στη χώρα, αλλά και της στρατηγικής της για στήριξη και ενθάρρυνση των νέων.

Σκοπός του σχετικού προγράμματος εκπαίδευσης και των υποτροφιών είναι η βελτιστοποίηση των μεθόδων διαχείρισης του ζωικού κεφαλαίου από τους συνεργαζόμενους με την εταιρεία κτηνοτρόφους, η αύξηση της παραγωγικότητας, η μείωση του κόστους παραγωγής, η εξασφάλιση της υγιεινής των ζώων και η παραγωγή γάλακτος υψηλής ποιότητας.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές 39 υπότροφοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Η ΔΕΛΤΑ φέτος, προκειμένου να προσελκύσει νέους κτηνοτρόφους απομακρυσμένων περιοχών, προκηρύσσει τις 20 από τις 25 υποτροφίες για διεξαγωγή του εν λόγω προγράμματος εκπαίδευσης στη Φλώρινα.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION