σελφ σερβις - ΔΕΛΤΑ: 25 υποτροφίες για νέους κτηνοτρόφους

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

ΔΕΛΤΑ: 25 υποτροφίες για νέους κτηνοτρόφους

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:03 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Ε.Κ.Ε.

Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για τρίτη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών προς νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας και φέτος 25 υποτροφίες με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Οι υποτροφίες δίνονται στο πλαίσιο του «Σχεδίου Δράσης Γαία», που υλοποιεί η εταιρεία από το 2012 για τη στήριξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στη χώρα, αλλά και της στρατηγικής της για στήριξη και ενθάρρυνση των νέων.

Σκοπός του σχετικού προγράμματος εκπαίδευσης και των υποτροφιών είναι η βελτιστοποίηση των μεθόδων διαχείρισης του ζωικού κεφαλαίου από τους συνεργαζόμενους με την εταιρεία κτηνοτρόφους, η αύξηση της παραγωγικότητας, η μείωση του κόστους παραγωγής, η εξασφάλιση της υγιεινής των ζώων και η παραγωγή γάλακτος υψηλής ποιότητας.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές 39 υπότροφοι ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στη Θεσσαλονίκη. Η ΔΕΛΤΑ φέτος, προκειμένου να προσελκύσει νέους κτηνοτρόφους απομακρυσμένων περιοχών, προκηρύσσει τις 20 από τις 25 υποτροφίες για διεξαγωγή του εν λόγω προγράμματος εκπαίδευσης στη Φλώρινα.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Γάλα: Υπό πίεση η αγορά

Ενόσω η ευρεία αγορά των γαλακτοκομικών προϊόντων ανακάμπτει την τελευταία διετία, απομακρυνόμενη σιγά-σιγά από το τέλμα της οικονομικής κρίσης, η αγορά του γάλακτος εξακολουθεί να υποφέρει, εμφανίζοντας συνεχή πτώση πωλήσεων. Κι όμως, τα γάλατα προστιθέμενης αξίας και ειδικών προϊοντικών χαρακτηριστικών, όπως το βιολογικό, το κατσικίσιο και το εναλλακτικό «φυτικό γάλα» ή το γάλα χωρίς λακτόζη, εμφανίζουν αξιοσημείωτη αύξηση πωλήσεων. Η οικονομική κρίση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις αλλάζο...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION