σελφ σερβις - Στο GameAthlon με τη Sprite

Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Στο GameAthlon με τη Sprite

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:07 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: Marketing,News,Εκθέσεις

Περισσότεροι από 20 χιλιάδες φίλοι των video games βρέθηκαν στο GameAthlon το διήμερο 19 και 20 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do, όπου μια Arena 3,5 στρεμμάτων φιλοξένησε την πληρέστερη έκθεση gaming και τεχνολογίας στην Ελλάδα, με τουρνουά, διαγωνισμούς, δράσεις, εκθέματα, τάσεις, super gaming προϊόντα κι ένα #RFRSH Point by Sprite.

Στόχος του φετινού τουρνουά powered by Sprite ήταν να σπάσει το πανελλήνιο ρεκόρ εγγραφών και τα κατάφερε, με 4.006 gamers και περισσότερους από 250 cosplays. Ο Red Carpet θεσμός, το #Utour by Sprite, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού το «Κόκκινο Χαλί» διέσχισαν πάνω από 90 από τους μεγαλύτερους influencers.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION