σελφ σερβις - Diageo: Μεγάλη νικήτρια του Drinks International Brands Report

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Diageo: Μεγάλη νικήτρια του Drinks International Brands Report

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:09 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η Diageo απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στον ετήσιο θεσμό Brands Report Drinks International 2019 –ταυτόχρονα, η επέτειος των δέκα ετών του Diageo World Class συνέπεσε με τη δέκατη έκδοση των Brands Report.

Στο πλαίσιο του θεσμού, παγκοσμίως αναγνωρισμένοι experts στα αλκοολούχα ποτά αναδεικνύουν τις best-selling και πιο δημοφιλείς ετικέτες ανά τον κόσμο, που δημιουργούν τάσεις, οδηγώντας τις εξελίξεις στην αγορά.

Στη σχετική έρευνα που διεξάγεται σε Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική, Νότια Αφρική και Αυστραλία συμμετέχουν πάνω από 100 bars βραβευμένα ή υποψήφια σε παγκοσμίου φήμης θεσμούς, όπως τα The World’s Best Bars και Tales of the Cocktail’s Spirited Awards, αλλά και bars που έχουν συμμετάσχει σε εθνικά βραβεία σε Ασία, Αγγλία και Αυστραλία.

Από όλη αυτή τη διεργασία προκύπτει το Drinks International Brands Report, ένας θεσμός που τοποθετεί την Diageo ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες αλκοολούχων ποτών.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Σοκολάτα: Ακόμη πιο γλυκιά φέτος…

Σημαντικά αυξάνονται φέτος οι πωλήσεις της σοκολάτας σχεδόν σε όλες τις υποκατηγορίες της και, όπως αναμένεται, η εν λόγω τάση θα έχει συνέχεια. Στο μεταξύ, η ζήτηση οδηγείται όλο και πιο έντονα από το μεγάλο διεθνές ρεύμα υπέρ των φυσικών, υγιεινών προϊόντων, με οικολογικές προδιαγραφές παραγωγής και η σοκολατοβιομηχανία δεν σταματά να ανταποκρίνεται, με νέα λανσαρίσματα και υποσχέσεις συνδυασμού απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2019 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION