σελφ σερβις - Diageo: Μεγάλη νικήτρια του Drinks International Brands Report

Κυριακή, 31 Μαΐου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Βιομηχανία

Diageo: Μεγάλη νικήτρια του Drinks International Brands Report

19 Φεβρουαρίου 2019 | 13:09 Γράφει το σελφ-σέλφις  Team Topics: News,Φεστιβάλ/Βραβεία

Η Diageo απέσπασε διθυραμβικές κριτικές στον ετήσιο θεσμό Brands Report Drinks International 2019 –ταυτόχρονα, η επέτειος των δέκα ετών του Diageo World Class συνέπεσε με τη δέκατη έκδοση των Brands Report.

Στο πλαίσιο του θεσμού, παγκοσμίως αναγνωρισμένοι experts στα αλκοολούχα ποτά αναδεικνύουν τις best-selling και πιο δημοφιλείς ετικέτες ανά τον κόσμο, που δημιουργούν τάσεις, οδηγώντας τις εξελίξεις στην αγορά.

Στη σχετική έρευνα που διεξάγεται σε Ευρώπη, Ασία, Λατινική Αμερική, Νότια Αφρική και Αυστραλία συμμετέχουν πάνω από 100 bars βραβευμένα ή υποψήφια σε παγκοσμίου φήμης θεσμούς, όπως τα The World’s Best Bars και Tales of the Cocktail’s Spirited Awards, αλλά και bars που έχουν συμμετάσχει σε εθνικά βραβεία σε Ασία, Αγγλία και Αυστραλία.

Από όλη αυτή τη διεργασία προκύπτει το Drinks International Brands Report, ένας θεσμός που τοποθετεί την Diageo ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες αλκοολούχων ποτών.

σελφ σερβις (T. 491)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφιέρωμα

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών: Οριακά θετική η ανάπτυξη φέτος

Παράγοντες της βιομηχανίας και του λιανεμπορίου εκφράζουν την αισιοδοξία τους για τις προοπτικές της αγοράς των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, αν και εξέλιξή της φέτος προδιαγράφεται οριακά θετική. Η ομάδα των treatment είναι η μικρότερη στην περιποίηση των μαλλιών, αλλά η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και σε αξία και σε τεμάχια. Ενόσω στην πλειονότητά τους τα προϊόντα της κατηγορίας πωλούνται υπό προωθητική πίεση, η καινοτομία τους εστιασμένη στην εξειδικευμένη περιποίηση, έλκει όλο και περισσότερ...

Διαβάστε το ειδικό αφιέρωμα
  • Εκδηλώσεις
  • Έρευνα
  • Εργασία
  • Campaigns
  • Προφίλ εταιρείας

Δείτε ακόμη...

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σήμερα

Αυτοί που διάβασαν αυτό διάβασαν επίσης

Τα πιο δημοφιλή Topics

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε αυτήν την ενότητα

Οι πιο δημοφιλείς ειδήσεις σε άλλες ενότητες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνεντεύξεις / Πρόσωπα

 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Topics

Αγορά

Τεχνολογία

Τρόφιμα/Ποτά

Ενέργεια/Περιβάλλον

Μεταφορές/Logistics

Εκπαίδευση

Υγεία/Ομορφιά

Ευρωπαϊκή Ένωση

©2020 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, Τ:210 6617777, F:210 6617778

ATCOM PRODUCTION